China nolak tuku gandum Ukrainia amarga kualitase kurang

74
portal Ukrainia "Industri" laporan babagan kegagalan utama sing dialami eksportir gandum Ukrainia. Kita ngomong babagan kasunyatan manawa para panuku Cina, nalika mriksa gandum sing disiapake dening Ukraina kanggo diekspor menyang Kakaisaran Surgawi, ngumumake anane akeh hama. Hama ora ateges panguwasa Maidan ing Ukraina, nanging serangga lan virus ...

Saka pesen:
Ing tanggal 25.08.2016 Agustus XNUMX, nalika mriksa tanduran kanggo tundhuk karo protokol phytosanitary lan syarat inspeksi kanggo ekspor barley, soybeans, jagung saka Ukraina menyang China, uga diagnosis sampel sing dipilih ing laboratorium phytosanitary, diidentifikasi jinis hama, penyakit lan nematoda sing dilarang diimpor menyang China, yaiku:



penggerek jagung batang - Ostrinia nubilalis Hubn, virus mosaik bergaris gandum - Virus mosaik bergaris gandum, kladosporiosis zaitun abu-abu - Cladosporium griseo-olivaceum Pidopl, verticillium putih-ireng - Verticillium albo-atrum, virus mosaik alfalfa Virus mosaik Alfalfa, virus mosaik barley virus mozaik, nematoda batang - Ditylenchus dipsaci (kuhn) filipjev, lsp.




Kacarita yen mitra Cina saka Ukraina ngandhani Kyiv yen dheweke ora bakal tuku gandum, jagung lan tanduran liya saka peternakan sing dideteksi infeksi. Lan kita ngomong babagan puluhan prodhusèn tetanèn Ukraina saka Ivano-Frankivsk nganti Nikolaev, sing ngarep-arep supaya ekspor tetanèn menyang RRC bakal ngidini kanggo ngimbangi kerugian sadurungé. Ora kedadeyan ... Ing latar mburi iki, pernyataan keras saka Kementerian Pertanian Ukraina babagan "kesiapan kanggo nelukake pasar Asia Timur" mandheg.
  • agrole.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

74 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 33
    Agustus 30 2016
    Ayo guyon sethitik: lol

    crests duwe zrada dina
    Rada babar pisan ora seneng ing kono
    Ora pengin tuku China
    Pamotongan Ukrainia anyar
    Kenging punapa? Apa sih?
    Katon kaya rega gedhe!
    Lan wong Cina mangsuli:
    Kabeh nyedot, ora mangu
    - Kita ora butuh kargo sampeyan
    Yachka, kedhele, jagung
    Lan maca saka selembar kertas:
    Piggy ana kotoran
    nglirik ombenan
  2. +5
    Agustus 30 2016
    Saiki alesan kanggo madness saka crests wis ketemu, iki gandum kualitas kurang.
  3. +1
    Agustus 30 2016
    Dheweke kudu nambah ergot. Lan halusinasi wis ana.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. +5
    Agustus 30 2016
    Maneh, zrada, bummer kanggo Eropah saiki lan China wis nolak. Kabeh pasar dodolan profukali pra-Euro-digandhengake.
  6. +1
    Agustus 30 2016
    Saiki lagu lawas bakal diwiwiti - Putin kudu disalahake ... Ana sing tansah disalahake ... apa dheweke ora isin?
  7. +5
    Agustus 30 2016
    Ngenteni. Saiki dheweke bakal sinau liyane ing AS ing Zaporozhye. Dheweke bakal nginfeksi tanah sing subur kanthi radiasi lan bakal dadi negara agraris.
  8. +2
    Agustus 30 2016
    Ayo kabeh wong ngombe alkohol lan mati dibenturi watu - nasib sing paling apik
  9. +2
    Agustus 30 2016
    Maneh zrada, wektu iki saka Cina! ngguyu Mlaku-mlaku ing saindenging jagad kanggo ukronatsik zrada! keprungu
  10. +2
    Agustus 30 2016
    Kabeh ing siji kanvas. Wong Tionghoa ndhukung kita.
  11. +1
    Agustus 30 2016
    Quote: sana_59
    malah wong Cina ora gelem


    Amarga dheweke luwih pinter tinimbang ukrov.
  12. +4
    Agustus 30 2016
    Pembeli Cina ing sinau gandum sing disiapake dening Ukraina kanggo ekspor menyang China, dicethakaké anané nomer akeh omo. Hama ora ateges panguwasa Maidan ing Ukraina, nanging serangga lan virus ... ngguyu ngguyu ngguyu
    Miturut cara, iki cukup jotosan kuat kanggo ekonomi Ukrainia. Pangarep-arep gedhe digantungake ing adol gandum, lan saiki kegagalan iki bakal nyebabake petani Ukrainia sing paling angel, sing wis angel urip.
  13. + 10
    Agustus 30 2016
    Persenjataan ora tekan standar NATO, sereal ora cocog karo standar phytosanitary, lan Ukraina dhewe ora tekan negara kasebut, dadi undercountry ...
  14. +6
    Agustus 30 2016
    Lha, kok ora ndemek kabeh sing diduweni ana kualitase ora apik.
    1. +5
      Agustus 30 2016
      ora sarujuk. Nasionalisme lan ambisi Ukrainia katon minangka kualitas sing paling dhuwur.
  15. +6
    Agustus 30 2016
    "Nglawan latar mburi iki, pernyataan keras saka Kementerian Pertanian Ukraina babagan" kesiapan kanggo nelukake pasar Asia Timur "mandheg."
    Nanging wong Ukrainia nganggep manawa dheweke seneng mangan macem-macem kewan omo ing kana. Ing, dadi kanggo ngomong, sawijining kauntungan competitive ....
  16. +1
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka: sgr291158
    kabeh padha kualitas kurang.

    Aku bakal ngomong kualitas Maidan.
  17. +2
    Agustus 30 2016
    Dadi bajingan dadi bajingan !!! Lan China dikritik amarga kualitas ...
  18. +7
    Agustus 30 2016
    Dheweke bakal ngedol kita, kita wis diwenehi panganan gandum kanggo ternak.
    1. +1
      Agustus 30 2016
      Napa sampeyan ujar manawa dheweke minangka pakan ... apa sing dituku saka pabrikan kanggo glepung, mula dheweke nggawe roti ... kita duwe roti biasa ...
      1. +4
        Agustus 30 2016
        sampeyan bisa uga duwe sing normal, nanging kita isih kudu golek sing normal
      2. +4
        Agustus 30 2016
        Apa sampeyan tau mangan roti biasa? Aku mangu-mangu, roti biasa yen mung glepung, uyah lan banyu. Lan nalika sampeyan bisa njagong ing roti saka open, lan kang bakal straighten bali.
        Sing d ... mo sing saiki didol minangka roti ora bisa diarani. Gandum pakan majemuk kanthi rasa kimia dadi ijo ing dina katelu.
  19. +1
    Agustus 30 2016
    cladosporiosis zaitun abu-abu - Cladosporium griseo-olivaceum Pidopl, verticillium putih-ireng

    nanging umume diarani "Zrada Zhovto-Blakitnaya"
  20. +3
    Agustus 30 2016
    Yen petani ora ngedol produke ing taun iki, mula taun ngarep ora ana sing nandur.
    Punapa mawon kedaden karo wong-wong mau, lan apa padha ngomong bab kita, iku tulus tega. Wis lah, keluwen.
  21. +2
    Agustus 30 2016
    Ing sisih Cina, iki level 80 trolling.
  22. +2
    Agustus 30 2016
    Mungkin Afrika Kidul bakal ditawakake minangka ijol-ijolan batu bara, sanajan Afrika Kidul bakal setuju karo chench kasebut, pitakonan gedhe?
  23. +5
    Agustus 30 2016
    Yen ora menyang China, dheweke bakal ngedol menyang wong liya, mung sawetara wektu, ora ana sing bisa tuku kimia, mesthine kaya ngono.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      tanpa kimia saiki ing sembarang cara ... Aku setuju ...
    2. 0
      Agustus 31 2016
      sinten
      watara "mitra"!
  24. +6
    Agustus 30 2016
    Ing dill, virus PARASHKA sing paling penting yaiku stalk mabuk smear.
  25. +2
    Agustus 30 2016
    Malah pasar ing Asia durung siyap kanggo gandum marginal, padha wedi kena rabies Svidomo
    1. +2
      Agustus 30 2016
      Inggih, mugi-mugi tiyang Tionghoa tumbas rekor panèn saking kita ing taun punika lan kedah dipun dol supados para tani boten kémawon kémawon.
      Lan Poroshenko (Waltzman), supaya gandum kanggo kanca-kanca Yahudi ing Israel ngedol hubungan apik ing kana. lol
      1. +1
        Agustus 30 2016
        Yen padha nguripake kanggo kita, banjur padha duwe masalah karo kualitas gandum
        ora maneh. Kabeh bakal resik lan dipilih. mung
        sampeyan kudu mbayar riset.
        Nanging akeh sing nglamar lan mbayar.
        1. +1
          Agustus 30 2016
          Referensi palsu? wassat Utawa ngerti rahasia? keprungu
  26. SSI
    +3
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka Vic
    V.ic Dina iki, 12:29 ↑ Anyar
    sana_59 "malah wong Tionghoa ora gelem"
    Dadi ora luwe. Puji marang Xinjiang Ping sing agung lan wicaksana!
    Balas Keluhan Penawaran Liyane...

    Xin Jin Ping... mbok menawa kuwi sing bener
  27. sl3
    +3
    Agustus 30 2016
    Kita terus mlumpat
    1. 0
      Agustus 31 2016
      ora luwih nanging wis luwih dhuwur
  28. +1
    Agustus 30 2016
    lan apa sing diarani "mitra" Ukrainia kanthi gratis? Contone, wong Tionghoa tuku gandum ing Rusia mung saka peternakan sing wis dipriksa, lan mung saka kono tuku gandum, saiki mayoritas nindakake, lan Rusia uga.
    1. +1
      Agustus 30 2016
      Aha! Lan kita, ora kaya wong-wong mau, nggawa kabeh panganan sampah.
  29. +1
    Agustus 30 2016
    Maneh, zrada utawa kamenangan, nanging Svidomo, aku ora nyebar basa sampeyan, mula nyuwun pangapunten Bandera
  30. +2
    Agustus 30 2016
    ora ana apa-apa. Ukrainians piyambak nggiling gandum kuwi ing mangsa kanggo nyawa manis. Dheweke ora bakal duwe pilihan ...
    Ing kasunyatan, negara ing wektu mlumpat wis mudhun kanggo selyuks,
    ora bisa mikir kanthi volume sing luwih gedhe tinimbang kebon.
  31. +2
    Agustus 30 2016
    Muga-muga LDNR duwe kontrol hama sing apik. Infa flashed sing karo gumconvoy padha digawa ora mung gandum, nanging uga pestisida (utawa apa wae sing diarani ana).
    1. +1
      Agustus 30 2016
      A gumconvoy teka lan menehi pestisida dill.
      1. 0
        Agustus 31 2016
        teka karo ekspresi anyar:
        pestisida
  32. +1
    Agustus 30 2016
    Wong Tionghoa tuku gandum kanthi kandungan gluten sing dhuwur, Kazakhstan lan wilayah Siberia ing Rusia bisa gumunggung, iki kanggo panganan.
    Gandum liyane, feed, sawdust sing padha, digunakake minangka pelarut lan ditambahake ing bensin.
    Aku wonder carane sisih Ukrainia dikirim gandum sawijining.
    1. +5
      Agustus 30 2016
      acara kasebut salah ditampilake ing warta (supaya mesthi "diatasi")
      Ing Ukraina pisanan, ana gandum cilik ing kana (China dhewe minangka pimpinan ing gandum gandum)
      nanging ya, ana akeh jagung. Kabar kasebut ora ana gegayutane karo gandum (lan iki minangka panen gandum utama)
      Lan ya, warta kasebut kudu diterangake.
      ing layanan pers saka Layanan Pangan lan Konsumen Negara Ukraina. Miturut agensi kasebut, ing conto barley, kedelai lan jagung, laboratorium fitosanitasi wis nemtokake macem-macem jinis hama, penyakit lan nematoda. Utamane, ing wilayah Ivano-Frankivsk, Kirovograd lan Ternopil, penggerek jagung batang ditemokake ing panen gandum. Ing wektu sing padha, virus mozaik belang gandum ditemokake ing panen wilayah Nikolaev. A cladosporiosis abu-abu-zaitun ditemokake ing gandum wilayah Zhytomyr. Sabanjure, penyakit sing diarani verticillium putih-ireng ditemokake ing budaya wilayah Zhytomyr. Virus mozaik Alfalfa ditemokake ing kacang kedelai sing ditanam ing wilayah Rivne lan Chernihiv. Karyawan laboratorium phytosanitary nemokake virus mozaik bergaris barley ing wilayah Donetsk. Departemen kasebut nambahake yen ing wilayah Lviv, survey kedelai nuduhake anané nematoda batang ing tanduran sing ditanam. Perwakilan saka Layanan Pangan lan Konsumen Negara Ukraina nerangake manawa amarga hama, penyakit lan nematoda sing diidentifikasi ing tanduran, ekspor gandum menyang China dibatalake.
      Sumber: http://infocenter-odessa.com
      China, banjur ngelingake yen kanthi kasus deteksi, bakal ditolak.
      Kita ngomong babagan wilayah tartamtu lan sing paling akeh ana karusakan kanggo jagung (aliran utama lan volume)
      Wilayah liyane uga diekspor lan diekspor. Gandum uga teka.
      Sampeyan ora kudu "menang" metu saka biru. Iki ora ateges China wis nilar ALL gandum. Lan gandum tartamtu saka wilayah sing ditemokake hama.
      Lan wilayah Vinnitsa lan Poltava ora ana ing daftar "tersangka". Lan iki minangka loro pakan agro paling gedhe ing Ukraina.
      1. 0
        Agustus 30 2016
        Ya, aku ngerti kabeh, wong-wong Tionghoa cepet-cepet lan ora bakal nolak gandum Ukrainia, kanthi cara, aditif bahan bakar lan vodka, ora aneh, kanthi pengungkit iki nurunake rega gandum saka Federasi Rusia utawa KZ, aja lali sing padha Feed kanca Afrika sing.
  33. 0
    Agustus 30 2016
    Iku Amerika sing seneng-seneng, breeding kabeh jinis infèksi, supaya mengko bakal mabur menyang tanah Rusia ...
  34. 0
    Agustus 30 2016
    "Great European granary"))) Inggih, oke, bakal ana prajurit ing ATO, saiki bakal ana nematode tinimbang belalang, sampeyan kudu Feed gelombang 7 kuburan karo soko.

    https://www.youtube.com/watch?v=jjh5OE4cmTI
    1. +1
      Agustus 30 2016
      Bener, Ukraina cilik saben taun ngekspor luwih saka 30 yuta ton gandum! Kanthi panen 50-60 yuta ton.
      Kanggo sawetara budaya, Ukraina minangka pimpinan sing ora bisa dibantah (kembang srengenge lan lenga sing padha).
      Masalah Ukraina, kaya Federasi Rusia, ora ana ing panen, nanging ing cara konservasi, konservasi, pembekuan lan pangolahan.
  35. +2
    Agustus 30 2016
    Apa gandum iki diwenehake marang kita sadurunge? Kepiye cara pangiriman "sedulur"? Mangan dhewe. mandheg
  36. 0
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka Lanista
    Ing sisih Cina, iki level 80 trolling.

    cukup bisa.
    nanging kok China?
  37. +1
    Agustus 30 2016
    Ya, wong Tionghoa mung ngetokake regane.
  38. +2
    Agustus 30 2016
    Ing dina liyane aku ngerti yen Amerika mbuahi jagung lan gandum nganggo kotoran manungsa, ngresiki banyu limbah saka kutha-kutha lan nyebarake pupuk iki marang petani kanthi gratis, wong tani seneng banget, mula wong Arab ora tuku gandum Amer, nanging ngoyak kita.
    1. +3
      Agustus 30 2016
      Kita wis fertilizing karo feces kanggo dangu, sawetara, padha diwutahake banyu menyang mlarat lan banjur pump metu karo pump.
      sampeyan nemokake AMERIKA. ngguyu
      Wedi karo sing duwe bisnis kentang. ngguyu
  39. 0
    Agustus 30 2016
    ahhh, wis bisa pira!!! siji menang sawise liyane! Ukraina mandheg ...
  40. 0
    Agustus 30 2016
    Kutipan saka Joker787
    Yen petani ora ngedol produke ing taun iki, mula taun ngarep ora ana sing nandur.
    Punapa mawon kedaden karo wong-wong mau, lan apa padha ngomong bab kita, iku tulus tega. Wis lah, keluwen.


    Iki "Holodomor" liyane! Lan Xi-Jin Ping mesthi ora bakal disalahake babagan iki. lan Pu-ting!!!
  41. +3
    Agustus 30 2016
    Kepiye carane Onishchenko ditulis ing basa Cina?) Oni Chen Ko?)
  42. +1
    Agustus 30 2016
    Quote: sana_59
    malah wong Cina ora gelem



    ))) Kok ngakak...
  43. +1
    Agustus 30 2016
    Maneh, zrada .... Ya, wis, iku !!! Maneh machinations mungsuh lan agen Kremlin)) keprungu
  44. 0
    Agustus 30 2016
    xot shas pajmut na x-ya im majdan, utawa banderlogi dumat toje neumejut.
  45. 0
    Agustus 31 2016
    Iku bakal koyone sing ing Rusia iku kudu kabeh padha kanggo sapa lan pinten gandum Ukraina sadean (lan apa kualitas iku), nanging go ahead!!!

    Lan sawise 9 saka 10 komentator ujar manawa "pancen ora peduli (iki kudu dadi jeneng sing ngremehake)".

    Persis "ora peduli"?... Persis, persis?...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"