Media Amerika maneh nglaporake serangan peretas "didhukung Rusia".

40
Pakar Amerika maneh nglaporake serangan peretas "didhukung Rusia" sing sadurunge dituduh hacking menyang server Partai Demokrat AS, laporan. RIA News.





Miturut sumber Defense One, "pusat riset khusus ing Rusia, kalebu Pusat Studi Internasional lan Strategis ing Washington, wis dadi target serangan anyar."

Publikasi ing wektu sing padha nuduhake Dmitry Alperovich, pangadeg Crowd Strike, sing melu perlindungan organisasi kasebut.

Pakar perusahaan kasebut ujar manawa klompok peretas Cozy Bear (uga dikenal minangka APT29), sing sadurunge melu serangan ing basis data Partai Demokrat, ana ing mburi upaya peretasan.

Wektu iki, data "kurang saka limang organisasi lan sepuluh karyawan sing sinau Rusia" diserang, nanging peretas gagal nyolong informasi kasebut "berkat langkah-langkah sing tepat."

Sumber kasebut ngelingi yen ahli Amerika nggandhengake grup Cozy Bear karo layanan khusus Rusia. Dheweke uga dituduh nyerang server Gedung Putih, Pentagon lan Departemen Luar Negeri.

RIA"News"Kelingan yen peretas kanthi julukan "Guccifer 2.0" njupuk tanggung jawab kanggo hacking database Partai Demokrat. Senadyan kasunyatan manawa investigasi isih ditindakake, sawetara pejabat partai lan Barack Obama dhewe "ora mbatalake sambungan peretas karo panguwasa Rusia," ujare ing sadawane dalan sing bisa diputer ing tangan Republik Donald Trump.
  • Fotolia / Andrey Popov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

40 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    Agustus 30 2016
    Wong miskin! Kabeh, "wong Rusia iki sing kudu disalahake kanggo kabeh" recourse !Endi lompat-lompat saka cendhela? sedulur Piye, luar biasa, wis entuk omong kosong! am
    1. + 10
      Agustus 30 2016
      Ya, sapa sing bakal mangu-mangu ngguyu
    2. +4
      Agustus 30 2016
      Kutipan: Aku kot28.ru
      Piye, luar biasa, wis entuk omong kosong!

      Nyatane, iki ora mbebayani kaya sing katon ing pandang sepisanan: ing mangsa ngarep, bisa digunakake minangka "casus belli".
      Pancen, ora kaya kedadeyan "standar" karo peralatan militer utawa liya-liyane, wektu iki ora bisa diverifikasi - apa ana bocah lanang?
      1. +3
        Agustus 30 2016
        Sawise kabeh, ora kaya kedadeyan "standar" karo peralatan militer utawa liya-liyane, wektu iki ora bisa diverifikasi - apa ana bocah lanang?"

        Ya, tabung uji ora digulung maneh. recourse
      2. +1
        Agustus 30 2016
        Nyatane, iki ora mbebayani kaya sing katon ing pandang sepisanan: ing mangsa ngarep, bisa digunakake minangka "casus belli".

        Ya, kapan wong Amerika butuh kedadeyan Belli kanggo miwiti perang maneh?!!!
        Ya, dheweke ngobong negara kasebut saka awal lan ujar manawa kaya ngono iku perlu kanggo demokrasi.
        Konsep Casus belli ana ing bidang hukum internasional, lan luwih saka setengah abad hegemon wis ana ing euforia saka eksklusivitas ing njaba lapangan iki.
        Tugase yaiku ngrusak Rusia kanthi cara apa wae, kanthi tujuan ngisolasi saka jagad liyane. Padha mung nindakake asring unconvincingly lan stupidly lucu, kapitunan utawa soko padha nindakake.
        Senajan, ana mbokmenawa cukup wong bodho ing Kulon sing tulus percaya yen tangan Kremlin metu saka saben retakan.
    3. 0
      Agustus 30 2016
      Aku sampeyan lagi ngomong bab karakter iki "James Forrestal". Jumper sing padha karo fobia saka Rusia. Roh saiki ora duwe, mung gething lan meri bosok.
    4. 0
      Agustus 31 2016
      Ya Ya Ya. Aku dikandhani yen aku bisa dadi Presiden Trump, mula aku bakal dibayar sepuluh ewu rubel. Lan Trump dhewe janji bakal menehi iPhone 4. New!!
      wassat ................. Kayane penyakit Clinton iku nular. Virus kasebut wis nutupi kabeh markas kampanye lan nyebar ing saindenging Gedung Putih. ngguyu
  2. 0
    Agustus 30 2016
    Ya, dheweke bakal njupuk lan medhot saka jaringan, mung bakal dadi luwih apik kanggo kabeh wong lan luwih tenang, amarga "peretas Rusia" entuk akeh.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +6
      Agustus 30 2016
      ochakow703 dina iki, 14:19
      Ya, dheweke bakal njupuk lan medhot saka jaringan, kabeh wong mung bakal rumangsa luwih apik lan luwih tenang, amarga "peretas Rusia" ngganggu.
      ngguyu
  3. + 12
    Agustus 30 2016
    Ahli Amerika nyambungake karo layanan khusus Rusia. Dheweke uga dituduh nyerang server Gedung Putih, Pentagon lan Departemen Luar Negeri.
    ,,,wedi duwe mripat gedhe ngguyu

    Ana peretas cilik menyang mbah kakunge,
    Aku cepet nemokake ing tombol Enter,
    Ora ana bawana Amerika
    Punika rascal - putu presiden. ngguyu
  4. +2
    Agustus 30 2016
    Pak Alperovich mutusake kanggo ngiklanake kantore, kanggo promosi maksimal ngguyu - wow, spesialis apa sing diduweni, dheweke malah nglindhungi saka peretas Rusia ...

    Ya, entitas "wong sing dipilih dening Gusti Allah" bakal entuk dhuwit kanggo kabeh ... ngguyu
  5. +3
    Agustus 30 2016
    Sampeyan kudu nginstal Kaspersky Anti-Virus! keprungu ngguyu
  6. +3
    Agustus 30 2016
    Kasur maneh duwe Rusia utawa jejak Rusia, uga, dheweke ora bisa nindakake tanpa kita, amarga Rusia minangka merek eksklusif, sapa maneh sing bakal wedi.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Padha ngomong. ing Proxima Centauri, ora kabeh apik karo demokrasi. opo
  7. kap
    0
    Agustus 30 2016
    Kutipan: Observer2014
    Sampeyan kudu nginstal Kaspersky Anti-Virus! keprungu ngguyu


    Dheweke ora bakal hack, lan keterbukaan informasi bakal dituduhake menyang jagad iki.
    Iku bakal banget demokratis. ngguyu
  8. 0
    Agustus 30 2016
    "pusat riset khusus ing Rusia," spesialisasi ing Meksiko ana utawa Kanada lan sampeyan bakal tenang lan Victoria, lan yen sampeyan njaluk lan mlebu prajurit
  9. +1
    Agustus 30 2016
    wong-wong miskin miskin, carane hard iku kanggo wong-wong mau karo Rusia iki, uga, padha angker Amerika ing saben wilayah ngendi padha bisa, padha nyiksa reca kamardikan rauh, donya bakal wiwit ngasah karo sungkowo saka gedhe.
  10. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
  11. +1
    Agustus 30 2016
    Lan, padha ngomong, ing Rusia salju ing mangsa! Iki kula kanggo kasunyatan sing kita uga duwe Quakers ing segara-ocyyans. Kita isih nggoleki.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Kutipan saka: sabakina
      kita uga duwe Quaker ing segara samudra

      Apa padha ilang saka amers? Kabeh diculik dening Rusia? Utawa sampeyan seneng Pokemon?
  12. 0
    Agustus 30 2016
    Dima Alperovich - pahlawan banget kuat: repelled serangan ing 10 karyawan lan sawetara organisasi. Pira organisasi tartamtu sing dibela lan dheweke ora ngelingi. Yen peretas miturut kabeh hukum gopniks: karo klub mlumpat metu saka sak sudhut lan ayo kang pour siji Dima. Cetha ora ana wektu kanggo ngetung, nanging dheweke duwe kantor, tegese wong bisa ngetung pirang-pirang organisasi tartamtu.
    Nanging sampeyan ora ngidini gagasan sing Alperovich dhewe ana ing mburi serangan? Delengen kepiye gambar kasebut: peretas sing ora dingerteni ngebom markas Partai Demokrat, lan mesthine ana pertahanan sing kuat. Saingan goofed munggah lan banjur pahlawan Dima katon, sing "mati" sawetara organisasi saka geng peretas: Putin, Assad, Xin Tsepin (utawa apa jeneng wong Tionghoa?) Lan liya-liyane. malah luwih endah bakal teka. Iklan kudu rame!
  13. 0
    Agustus 30 2016
    Quote: sana_59
    ing kene dheweke nyuda banyu panasku - satus uphill minangka intrik Departemen Luar Negeri)))))

    Ora, iki machinations saka klub Bilderberg. Lan pemain kasebut minangka reptil saka perusahaan manajemen
  14. 0
    Agustus 30 2016
    Kutipan: kot28.ru
    Wong miskin! Kabeh, "wong Rusia iki sing kudu disalahake kanggo kabeh" recourse !Endi lompat-lompat saka cendhela? sedulur Piye, luar biasa, wis entuk omong kosong! am

    Iku ing wayah sore
    Ora ana sing kudu ditindakake.
    Kabeh pigura kita wis kupas -
    Bingkai kasebut dikumbah dening Barack Obama! ngguyu
  15. Komentar wis dibusak.
  16. MVG
    +2
    Agustus 30 2016
    Ora, iki dudu peretas sing didhukung Rusia! Iki minangka alien sing kerja kanggo Rusia!
  17. +2
    Agustus 30 2016
    Lha, para petugas SBU ngeterke aku, amarga omonganku ing kene. Ana kasus, ana rong pengadilan, sing pungkasan bakal teka. Lan apa situs super aman, VO? paling kamungkinan panyedhiya bosok. Saben uwong duwe, ing negara apa wae, kanggo wablo, utawa amarga wedi. Nanging aku wis ing drum. Ya, mungkin dudu situs kasebut, aku wis pedhot saka kabeh kanggo wektu sing suwe - Facebook, Twitter, lsp ... lan liwat telpon. meneng.
    1. 0
      Agustus 30 2016
      Uripmu susah.
    2. 0
      Agustus 30 2016
      Kutipan: Barracuda
      Petugas SBU terrare kula, amarga pidato ing kene.

      Tulis artikel. Aku wonder carane akeh edan bisa tuwuh.
  18. 0
    Agustus 30 2016
    Maneh kita kudu nyalahke ..) Coba bayangake - Ing wayahe, kabeh (!!!) Ibu Rusia ilang, umpamane dheweke mabur menyang planet liya, nanging ora ana sing ngerti iki..) Pira kritikus sing bakal kelangan makna urip , tiba ing depresi lan mungkasi urip amarga ora duwe tujuan ...! )))))
  19. +3
    Agustus 30 2016
    Ora rahasia manawa umume virus ditulis dening produsen program "anti-virus". Ing urutan promosi dhiri "produk".
    Akibate, kupinge Dimitri Alperovich dhewe katon ing mburi "serangan" ing rolas pangguna lan organisasi.
    Goleki sapa sing entuk manfaat... (c)
  20. +1
    Agustus 30 2016
    Pakar Amerika maneh nglaporake serangan peretas "didhukung Rusia",

    Nah, apa yen tanpa kita? ora ana cara tanpa wong-wong mau. lan bokonge, Amerika ditendhang
  21. 0
    Agustus 30 2016
    Ora ana sing anyar, arahake driji lan kanthi alami nyalahake Rusia tanpa bukti. Carane pathetic lagi.
  22. 0
    Agustus 31 2016
    Presiden Amerika Serikat bubar nyatakake yen Amerika Serikat bakal nanggapi kanthi kekuwatan militer marang manifestasi agresi dening negara liya, kalebu ing jagad maya. Saka media AS sing paling anyar, nyatakake yen layanan khusus Rusia kanthi sistematis nyerang sumber daya AS, sing nyatane bisa dadi pretext kanggo langkah-langkah pembalasan,
    kalebu angkatan bersenjata. Lan saiki pitakonan apa peretas cyber sing kadhaptar minangka wakil saka struktur kekuwatan Federasi Rusia, utawa provokator sing dipimpin dening layanan intelijen AS.
    Aku yakin FSB bakal mriksa kasunyatan kasebut lan menehi pengakuane marang masarakat.
  23. 0
    Agustus 31 2016
    Aku ora mangu yen penguin duwe gagal panen ing Antartika, Rusia bakal disalahake! Kita mung 1.5-2% saka populasi donya, nanging kita tansah "ing bisnis". Bangga!
  24. 0
    Agustus 31 2016
    Lan kasunyatan manawa Yankees ngrungokake kabeh jagad lan meh mbukak spying kabeh pamrentah, apa iki normal kanggo dheweke? Eh... nuwun sewu aku dudu hacker!
  25. 0
    Agustus 31 2016
    Kanggo nggawe pernyataan kasebut, sampeyan butuh bukti sing wis kabukten .... lan uga pers kuning.
  26. 0
    Agustus 31 2016
    Kanthi tekane fasis saka Amerika menyang garis ngarep ato, apa sampeyan bisa nyambungake iki?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"