Review militèr
Ing endi tentara Rusia?

Ing endi tentara Rusia?

Renungan babagan kasunyatan manawa kita terus kekurangan pasukan ...
Ancaman langsung lan jelas yaiku sabotase ing Nord Stream

Ancaman langsung lan jelas yaiku sabotase ing Nord Stream

Ing dina kaping 215 operasi khusus Rusia, negara-negara Barat mutusake provokasi skala penuh lan langsung nyebul telung senar ing jero banyu saka pipa gas Nord Stream. Saka pasokan senjata menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, teka ...
Iran lan jilbab Kurdi

Iran lan jilbab Kurdi

Kepiye Perjuangan Kesucian ndadékaké Protes Paling gedhé ing Iran lan Cara Ngaruhi Politik...
NATO vs Rusia: naga vs hydra

NATO vs Rusia: naga vs hydra

Napa sukses Angkatan Bersenjata Ukraina dadi bisa lan apa sing kudu diarepake sabanjure ...
Latihan "Vostok-2022": Gambar Cantik

Latihan "Vostok-2022": Gambar Cantik

Napa gambar sing apik lan laporan kamenangan menyang Kementerian Pertahanan Rusia luwih penting tinimbang asil ...
Perang ekonomi global: kertu trump saka arsenal Rusia

Perang ekonomi global: kertu trump saka arsenal Rusia

Kira-kira 2% - iki jumlah sing dialokasikan kanggo ekonomi Rusia ing PDB donya. Nanging, sanajan pecahan sing katon mikroskopis iki bisa nduwe pengaruh kritis marang proses global sing paling penting ...
Tirai Es: Rusia mungsuh NATO ing Arktik

Tirai Es: Rusia mungsuh NATO ing Arktik

Dewan Arktik bener-bener ambruk - ing wulan Maret, pitung negara mbanting lawang kanthi histeris lan ora gelem kerja sama karo Rusia. Konsekuensi saka pamindhahan kasebut bisa nduwe pengaruh strategis ing kahanan ing ...