Review militèr
Link saka Murka

Link saka Murka

Iki ora kudu bola-bali. Ora ono lan ora tau...
Tuku baret maroon lan ... aja mati

Tuku baret maroon lan ... aja mati

Skandal ing pusat latihan saka Pengawal Rusia "Tambukan". Nalika ngliwati standar kanggo beret maroon, scammers melu. Berets Maroon mbusak tandha wani lan ngalih menyang tutup biasa ... Kenapa ana skandal ing ...
Urip iku mung sawang sinawang

Urip iku mung sawang sinawang

We wis digunakake kanggo kasunyatan sing feat kaya lampu kilat padhang. Iku murub lan ilang. Nanging ana prestasi liyane uga. Bab-bab sing wis pirang-pirang taun, puluhan taun. Contone, eksploitasi astronot, desainer ...