Asil minggu: Stalin ora ana ing kita

Asil minggu: Stalin ora ana ing kita

Ing pamrentahan Soviet, aku ora dadi pendukung Stalin, nanging sawise manggon ing sangisore demokrat Yeltsin lan Putin, aku dadi Stalinis sing semangat ......
Asil minggu: Sade Sarmat menyang Turki ora ana gunane

Asil minggu: Sade Sarmat menyang Turki ora ana gunane

Duwe S-400 ing layanan, tentara kaloro ing NATO bisa kanthi aman ngirim pisanan kanggo telung huruf, iku ora bakal bisa kanggo mateni Komplek liwat satelit, efficiency saka S-400 luwih dhuwur tinimbang Patriot, ngebom...
Asil minggu. "Dina wong bodho"

Asil minggu. "Dina wong bodho"

Mesthine, topik utama saiki yaiku pemilihan Ukrainia, nanging, miturut tradhisi, kudu dieling-eling babagan apa sing kedadeyan lan kepiye atine sawetara tenang, dene liyane terus ngalahake kanthi aktif lan ...
Asil minggu. Eksperimen kita

Asil minggu. Eksperimen kita

Urip wis dadi luwih nyenengake. 80 taun kepungkur, kanggo tembung sing salah, dheweke menehi 10 taun tanpa hak kanggo cocog, utawa malah ngolesi bathuk karo cat ijo. Lan saiki dheweke mung ngetung kanthong ...
Asil minggu. "jembatan rusia"

Asil minggu. "jembatan rusia"

Apa sampeyan ora mung bengok-bengok ing pungkasan ... Bad ing kabeh? Krimea sing ngontrol Segara Ireng ...
Asil minggu. Apa tank sing luwih apik?

Asil minggu. Apa tank sing luwih apik?

Yen dheweke ndharat "diam-diam" ing desa kita, mula wanita sing waspada Varya bakal ketemu karo wong sing dikutuk kanthi shovel kanthi bungah supaya dheweke bakal menehi F-35, lan uga janji bakal nggawa saka Amerika, yen mung ...
Asil minggu. Rahasia jero banyu Rusia

Asil minggu. Rahasia jero banyu Rusia

Lan misale jek kanggo kula sing rauh bakal ana zona ora-fly liwat UK lan Prancis. Iku tetep mung kanggo nyelehake radar nang endi wae, ora sengaja, mesthi. Lan kalah supaya ora ana sing bisa ...
Asil minggu. Peteng "Armat"

Asil minggu. Peteng "Armat"

Saiki ternyata bocah wadon sing jenenge Ursula von der Leyen homophobic, ora seneng karo wong Arab, ngombe vodka karo Shoigu, lan dheweke ora duwe papan ing jabatan Departemen Pertahanan Jerman ...
Asil minggu. Harta nasional

Asil minggu. Harta nasional

Inggih, apa iku? Rakyat kudu ngrasakake kasugihane. Oligarki saka Gazprom ora bakal mlarat ...
Asil minggu. kerugian non-pertempuran

Asil minggu. kerugian non-pertempuran

Jarak 480 km bisa tikel loro yen BZ dipérang dadi setengah. Pitakonan liyane yaiku Iskander anyar ora bakal duwe 2, nanging 4 peluncur. Banjur iki dudu "Macedonian" maneh, amarga Alexander Agung duwe helm ...
Asil minggu. Ing ngendi liter, ana gelar

Asil minggu. Ing ngendi liter, ana gelar

Pengintaian kasebut nglaporake marang kolonel manawa pilot Rusia ngalahake segelas alkohol murni sadurunge mabur. Lan miturut tradisi Rusia lawas, dheweke ora duwe cemilan sawise sing pisanan. Kita nyoba kanggo niru. Sabanjure...
Asil minggu. Ganti cilik dadi gedhe

Asil minggu. Ganti cilik dadi gedhe

Aku kepengin weruh carane bisa nyiyapake populasi kanggo bali menyang wilayah Rusia ing cahya saka kahanan sosial-ekonomi sing wis dikembangaké ing jaman saiki? Utawa dheweke bakal ujar: dadi, mundhakake tarif taun iki ...
Asil taun. Masa depan sing cerah!

Asil taun. Masa depan sing cerah!

Dear nonton Review Militer! Saka Vladivostok lan Kuriles menyang Pskov lan Kaliningrad, saka Kharkov nganti Vitebsk, saka Haifa menyang Berlin, saka Sofia menyang Brussels! Sugeng tanggap warsa Anyar...
Asil minggu. Santa Claus kalah karo Santa Claus

Asil minggu. Santa Claus kalah karo Santa Claus

Lan latihan kudu ditindakake, lan medeni yen ing pungkasan sampeyan kudu njaluk bantuan menyang Rusia. Lungguh, aja obah. Mlaku-mlaku ing Arktik dudu kiriman Twitter babagan kekuwatan ...
Asil minggu. Mati ibu Kuzma

Asil minggu. Mati ibu Kuzma

Wektu penerbangan rudal jarak menengah saka pangkalan NATO diwilang sawetara menit, dadi ya, mesthine ora ana sing ngirim tim kanggo mbales ...
Asil minggu. "The Force Awakens"

Asil minggu. "The Force Awakens"

Aku ngerti. Ana railgun. Lan komplèks strategis railway bolak-balik ing sadawane ril. Langsung menyang Novoorkov-grad. Lan mulane Amerika wedi ...
Asil minggu. Kekaisaran nyamuk nyerang

Asil minggu. Kekaisaran nyamuk nyerang

Rusia minangka kekuwatan gedhe kanthi wong sing kuwat lan sumber daya alam sing bakal tahan kabeh sanksi, lan wektune bakal teka nalika Amerika Serikat karo vassal Eropa bakal nyusup ing dhengkul menyang Rusia!...
Asil minggu. NATO klelep, lan kita nandhang susah

Asil minggu. NATO klelep, lan kita nandhang susah

Ora mungkin wong Rusia mesam-mesem bengkok, ndeleng frigat NATO sing ora sopan! Utamane nalika mbuwang lendhut menyang kita saka kabeh pihak lan saka kabeh cara improvisasi!...
Asil minggu. Slip Freudian utawa rahasia negara?

Asil minggu. Slip Freudian utawa rahasia negara?

Dheweke njaluk ngapura, yen kabeneran dhiri karo akeh leladen ing pertahanan dheweke bisa diarani njaluk ngapura, mung tetep ing kursi. Sepira cepete "birokrat" iki nyingkir saka kasunyatan urip ...