Review militèr
James Paris Lee - wong ahead saka wektu

James Paris Lee - wong ahead saka wektu

Ing taun 1875, James Paris Lee paten penemuan utama uripe - majalah kothak sing bisa dicopot kanggo bedhil. Lan ing taun 1878 dheweke ngembangake senapan revolusioner kanthi iki ...
Munisi termobarik ing operasi militer khusus

Munisi termobarik ing operasi militer khusus

Jeneng "ilmiah" senjata iki yaiku amunisi bledosan volumetrik siji-stroke. Boten kados bom detonasi volumetrik klasik, bom punika kathah dipunginakaken ing Ukraina...
Kumpulan anyar TOS-1A "Solntsepek" kanggo tentara

Kumpulan anyar TOS-1A "Solntsepek" kanggo tentara

Sistem flamethrower abot TOS-1A "Solntsepek" nuduhake piyambak ing operasi lan ing pertempuran. Ing dina liyane, batch liyane peralatan kasebut dipasrahake menyang angkatan bersenjata ....
Ukraina nampa tambang anti-tank Jerman AT2

Ukraina nampa tambang anti-tank Jerman AT2

Rezim Kyiv nampa lan wiwit nggunakake roket kanggo MLRS dilengkapi tambang anti-tank AT2. Senjata iki nyebabake bebaya ora mung kanggo peralatan, nanging uga kanggo wong ....
Teori lan praktik sayap sing disapu

Teori lan praktik sayap sing disapu

Swiwi sing kesapu duwe sawetara kaluwihan penting. Nanging, desain kasebut ora akeh digunakake, lan aplikasi kasebut diwatesi ing sawetara wilayah utama.
Apa tank Jerman padha gas-powered

Apa tank Jerman padha gas-powered

Yagene wong Jerman sijine mesin bensin ing tank, apa padha duwe bahan bakar, lan carane mesin diesel kanggo Wehrmacht berkembang ...
Angkatan Laut Finlandia

Angkatan Laut Finlandia

Pasukan angkatan laut Finlandia ora dibedakake kanthi ukuran gedhe lan kemampuan tempur khusus. Tugase dikurangi kanggo nglindhungi perairan lan pesisir teritorial ....
Carane njaluk ijin senjata, lisensi

Carane njaluk ijin senjata, lisensi

Sapa wae sing mutusake tuku bedhil lan / utawa pistol traumatik kudu ngerti apa senjata sing bisa dituku lan kepiye entuk kabeh ijin sing dibutuhake ...
Dhiskusi kosong: tank gaya NATO kanggo Ukraina

Dhiskusi kosong: tank gaya NATO kanggo Ukraina

Kanggo sawetara sasi, rezim Ukrainia wis nyoba kanggo njaluk tank modern saka partners manca. Nanging, nganti saiki dheweke mung bisa entuk peralatan sing lungse lan janji sing ragu-ragu....
Senjata nuklir taktis Rusia

Senjata nuklir taktis Rusia

Miturut macem-macem prakiraan, Rusia duwe stockpile senjata nuklir taktis paling gedhe ing donya. Warheads kasebut kompatibel karo operator sing beda-beda lan bisa digunakake kanggo ngrampungake masalah khusus.
Ukraina minangka situs uji coba senjata manca

Ukraina minangka situs uji coba senjata manca

Rezim Kyiv kanthi terang-terangan ngajak negara manca nggunakake Ukraina minangka papan uji coba senjata. Lan mitra kanthi sukarela nggunakake kesempatan iki ....
Sistem pertahanan udara Barat lawas kanggo Ukraina

Sistem pertahanan udara Barat lawas kanggo Ukraina

Negara-negara NATO duwe sawetara sistem pertahanan udara sing digawe nalika Perang Dingin. Pamrentah negara-negara Kulon mutusake kanggo mbuwang kompleks kasebut, dilebokake ing Ukraina ...
Mortir otomatis 2B9M "Vasilek" ing Operasi Khusus

Mortir otomatis 2B9M "Vasilek" ing Operasi Khusus

Mortar 2B9 "Vasilek" mlebu layanan luwih saka setengah abad kepungkur lan isih dadi senjata efektif. Karakteristik lan potensial sing dhuwur ditampilake saiki sajrone Operasi Khusus....