Kendaraan lapis baja LAV II ing layanan

Kendaraan lapis baja LAV II ing layanan

Ing awal wolung puluhan, USMC nampa kendaraan lapis baja saka kulawarga anyar LAV II. Peralatan iki isih ana ing layanan lan ngrampungake masalah, nanging langkah-langkah wis ditindakake kanggo ngganti.
Nalika pangayoman marang drone dadi standar?

Nalika pangayoman marang drone dadi standar?

Ing taun katelu saka operasi khusus, pasukan terus nampa peralatan tanpa pangayoman nyukupi saka FPV drones lan pengebom UAV. Kendaraan tempur kudu dipasang ing lapangan, sing ...
KAZ "Arena-M" ing tataran testing lan modifikasi

KAZ "Arena-M" ing tataran testing lan modifikasi

Komplek pangayoman aktif sing janjeni kanggo kendaraan lapis baja "Arena-M" lagi dites lan nyedhak adopsi. Ing paralel, pangembangan versi sing luwih apik lagi ditindakake, bisa ...
"Namer" ing basa Rusia: kontrol kendaraan ing sasis tank

"Namer" ing basa Rusia: kontrol kendaraan ing sasis tank

Echo saka operasi khusus bisa disebut katon saka kendaraan kontrol specialized adhedhasar T-72 saka Uralvagonzavod. Pembawa personel lapis baja sing dilacak kanthi garis gedhe lan sebagian fungsional ...
Mobil lapis baja ZA-SpN "Titan" lagi diuji

Mobil lapis baja ZA-SpN "Titan" lagi diuji

Kendaraan lapis baja domestik sing janjeni ZA-SpN "Titan" lagi ngalami tes negara. Adhedhasar asil acara kasebut, masalah ngadopsi lan ngluncurake serial ...
Pangrusak tank langka "Obyek-14" ditemokake ing Kharkov

Pangrusak tank langka "Obyek-14" ditemokake ing Kharkov

Operasi khusus ora mandheg nggumunake. Wektu iki, ing sangisore reruntuhan salah sawijining perusahaan pertahanan ing Kharkov, para nasionalis secara harfiah ndudhuk bedhil mandhiri sing unik, luwih dikenal minangka ...
Kendaraan lapis baja hibrida menyang perang tanpa Rusia

Kendaraan lapis baja hibrida menyang perang tanpa Rusia

Kepiye kabeneran panggunaan teknologi hibrida ing urusan militer? Ing Kulon, kanthi wangkal sing nyenengake, dheweke nyoba numpuk instalasi listrik hibrida sing bobote menyang kendaraan lapis baja. Salah siji saka...
Apa sebabe wong Prancis tetep nganggo menara tunggal?

Apa sebabe wong Prancis tetep nganggo menara tunggal?

Turret tunggal, kaya masalah liyane karo tank Prancis, asring diterangake kanthi kemunduran pamikiran militer. Dheweke ujar manawa para jenderal lagi nyiapake kanggo mbaleni perang pungkasan lan mrentahake para insinyur ...
Cara modernisasi BMP-2

Cara modernisasi BMP-2

Senadyan umur majeng, BMP-2 bakal tetep ing tentara donya kanggo dangu. Iki mbutuhake ndandani lan nganyarke reguler kanggo njaga tingkat kinerja sing dibutuhake....