Review militèr
Apa tank Jerman padha gas-powered

Apa tank Jerman padha gas-powered

Yagene wong Jerman sijine mesin bensin ing tank, apa padha duwe bahan bakar, lan carane mesin diesel kanggo Wehrmacht berkembang ...
Carane nggawe waja layar? resep Soviet 1948

Carane nggawe waja layar? resep Soviet 1948

Sawise Perang Patriotik Agung, dadi cetha yen waja klasik kalah kompetisi karo jet kumulatif karo bang. Senadyan kekalahan Reich Katelu, kanthi "Faustpatron Agung", ...
GAZ-5923: "Boomerang" Soviet gagal

GAZ-5923: "Boomerang" Soviet gagal

BTR-82A minangka upaya kanggo ngrampungake kabeh sing bisa ditindakake saka operator personel lapis baja sing sacara moral lan teknis. Ing mesin iki, prajurit Rusia dipeksa bisa kerja ing zona operasi militer khusus. Sauntara kuwi...
Kemajuan proyek BT-3F

Kemajuan proyek BT-3F

Pakaryan terus ing operator personel lapis baja ngambang anyar BT-3F. Peralatan sing berpengalaman ngliwati tes sing dibutuhake, lan uga mbantu ngembangake solusi lan unit anyar....
Operator personel lapis baja YPR-765 ing Ukraina

Operator personel lapis baja YPR-765 ing Ukraina

Walanda nyerahake operator personel lapis baja YPR-765 sing dinonaktifake menyang Ukraina. Peralatan kasebut digunakake ing zona pertempuran lan kanthi alami ngalami kerugian. Potensi dheweke kena pengaruh negatif saka moral lan ...
BTR B-10 "Kurganets-25". Pisanan ing pameran

BTR B-10 "Kurganets-25". Pisanan ing pameran

Pengangkut personel lapis baja B-10 sing janjeni ing platform Kurganets-25 wis dikenal karo spesialis lan masarakat. Sajrone forum Tentara-2022, saben wong pisanan entuk kesempatan kanggo ndeleng mobil iki ...
Platform Manul: pembangunan terus

Platform Manul: pembangunan terus

Ing 2020, industri Rusia ngenalake versi anyar saka modernisasi BMP-3 sing diarani Manul. Pakaryan ing proyek iki isih ditindakake, lan ing sawetara taun mesin sing janjeni bisa ...