Review militèr
Angkatan Laut Finlandia

Angkatan Laut Finlandia

Pasukan angkatan laut Finlandia ora dibedakake kanthi ukuran gedhe lan kemampuan tempur khusus. Tugase dikurangi kanggo nglindhungi perairan lan pesisir teritorial ....
Dhiskusi kosong: tank gaya NATO kanggo Ukraina

Dhiskusi kosong: tank gaya NATO kanggo Ukraina

Kanggo sawetara sasi, rezim Ukrainia wis nyoba kanggo njaluk tank modern saka partners manca. Nanging, nganti saiki dheweke mung bisa entuk peralatan sing lungse lan janji sing ragu-ragu....
Konvensi Senjata Kimia lan implementasine

Konvensi Senjata Kimia lan implementasine

Sajrone pirang-pirang taun, macem-macem negara wis ngasilake lan nyimpen senjata kimia. Sabanjure, proses mbalikke diwiwiti, lan saiki umume zat beracun wis sukses ...
Tambang teror Ukrainia PFM-1 "Petal"

Tambang teror Ukrainia PFM-1 "Petal"

Sajrone mundur, formasi Ukrainia aktif mine wilayah lan macem-macem obyek. Tambang saka macem-macem jinis digunakake, lan anti-personil PFM-1 nyebabake bebaya paling gedhe kanggo populasi ....
Sukses tanpa awak: Perkembangan Iran ing bidang UAV

Sukses tanpa awak: Perkembangan Iran ing bidang UAV

Kanggo sawetara dekade, Iran wis menehi perhatian gedhe marang pangembangan UAV. Welasan drone kanggo macem-macem tujuan wis digawe, lan sawetara wis dilebokake ing layanan utawa dikirim menyang luar negeri....
Negara lan prospek angkatan bersenjata Britania Raya

Negara lan prospek angkatan bersenjata Britania Raya

Pasukan bersenjata Britania Raya ora dibedakake kanthi jumlah gedhe, nanging kalebu tentara sing paling siap tempur ing donya. Kajaba iku, macem-macem langkah diusulake kanggo pangembangan luwih lanjut....
Tentara AS ngadhepi kekurangan rekrut

Tentara AS ngadhepi kekurangan rekrut

Tentara AS angel golek rekrut. Rencana rekrutmen kanggo taun fiskal saiki mung 40% rampung, lan sawetara cabang militer bisa uga kekurangan personel ...
Romania minangka ancaman bisa kanggo PMR

Romania minangka ancaman bisa kanggo PMR

Dina iki babagan siji liyane limitrofe - angkatan bersenjata Romania. Negara sing rada eksotis kanggo wong Rusia lan duwe pandangan dhewe babagan Moldova, lan PMR, lan Bukovina karo Bessarabia, kalebu ...