Barang antik ing layanan Angkatan Bersenjata Ukraina

Barang antik ing layanan Angkatan Bersenjata Ukraina

ВСУ оснащено таким количеством образцов разношёрстной техники и вооружения, что в шутках про немецких интендантов на Восточном фронте на грани самоубийства можно просто немецкий на украинский менять...
Kemungkinan lan wegah: ngirim pasukan Eropa menyang Ukraina

Kemungkinan lan wegah: ngirim pasukan Eropa menyang Ukraina

Negara-negara NATO wis ngrembug babagan kemungkinan ngirim pasukane menyang Ukraina kanggo ndhukung rezim Kyiv. Nanging, prekara-prekara kasebut durung ngluwihi obrolan lan pernyataan umum, bisa uga amarga wedi babagan kemungkinan ...
F-16 kanggo Ukraina

F-16 kanggo Ukraina

Sabanjure "Wunderwaffe", sing dirancang kanggo nylametake Angkatan Bersenjata Ukraina saka kekalahan sing bakal teka, kudu katon saka pesawat tempur Barat, utamane F-16 ...
Kapabilitas Strike saka Angkatan Laut Inggris

Kapabilitas Strike saka Angkatan Laut Inggris

Salah sawijining tugas utama Angkatan Laut Inggris yaiku nyerang target permukaan lan lemah. Kanggo tujuan iki, kapal lan kapal selam saka jinis utama dilengkapi karo macem-macem sistem senjata.
HIMARS MLRS lan rearmament artileri roket Polandia

HIMARS MLRS lan rearmament artileri roket Polandia

Polandia wis ngrancang lan ngluncurake program rearmament artileri roket utama. Direncanakake tuku lan ngirim atusan MLRS anyar menyang pasukan, lan iki utamane yaiku HIMARS MLRS Amerika....
Strategi AS anyar kanggo Ukraina

Strategi AS anyar kanggo Ukraina

Kepemimpinan militer lan politik AS isih ngarep-arep kanggo nylametake rezim Kiev saka ambruk. Kanggo tujuan iki, rencana aksi anyar lagi digambar saiki, dirancang kanggo taun saiki lan sabanjure ...
IDF ing Gaza: masalah objektif lan masa depan sing ora mesthi

IDF ing Gaza: masalah objektif lan masa depan sing ora mesthi

Operasi IDF nglawan Hamas terus nganti patang wulan. Senadyan kabeh upaya, tujuan operasi kasebut isih durung digayuh, nanging ing wektu sing padha tentara Israel ngalami kerugian lan nuduhake anané serangan serius ...
Kapal target darat ing papan latihan PLA

Kapal target darat ing papan latihan PLA

PLA menehi perhatian gedhe kanggo pangembangan senjata anti-kapal. Utamane, kanggo nguji rudal lan nyiapake petungan kanggo kompleks, simulasi target ...
Bundeswehr fokus "FOKUS online"

Bundeswehr fokus "FOKUS online"

"Bundeswehr sing kuat, ultra-modern, progresif" minangka tujuan sing dirumusake Kanselir Olaf Scholz tanggal 27 Februari 2022 ing pidato sing paling kuat nganti saiki. Serangan Rusia ing ...
F-16 bakal cepet nyerang - kita kudu siyap

F-16 bakal cepet nyerang - kita kudu siyap

Prilaku atipikal - sumber saka Newsweek ing AS nglaporake yen Ukraina wis nampa pejuang F-16, nanging wakil saka komando Angkatan Udara Ukraina mbantah iki ...
Pasukan nglawan rodents: masalah anyar ing zona perang

Pasukan nglawan rodents: masalah anyar ing zona perang

Kanthi wiwitan cuaca sing adhem, ancaman anyar muncul ing zona pertempuran - rodents. Tikus lan tikus minangka gangguan lan uga bisa mbebayani kanggo kesehatan lan peralatan manungsa....