Review militèr
Militerisme 2.0. bangunan otot jepang

Militerisme 2.0. bangunan otot jepang

31 Maret minangka tandha pungkasan taun finansial ing Jepang. Iki nyebabake pirembagan babagan belanja militer negara ing mangsa ngarep. Pamrentah Jepang wis ngumumake mbangun kemampuan serangan saka Pasukan Bela Diri ...
India vs Pakistan. Tentara sapa sing luwih kuwat?

India vs Pakistan. Tentara sapa sing luwih kuwat?

Konfrontasi antarane India lan Pakistan bisa dadi perang skala penuh. Iki nuwuhake pitakonan babagan kemampuan militer loro negara kasebut. Kepriye rupane tentara mungsuh sing potensial?...
Arsenal nuklir Republik Kalima

Arsenal nuklir Republik Kalima

Terusake publikasi babagan arsenal tenaga nuklir. Prancis. Negara iki entuk senjata nuklir ing taun 1960, lan senjata termonuklir ing taun 1968. Program nuklir Prancis dipimpin déning B. Goldschmidt...
Busana kanggo tentara Ukrainia. tes singkat

Busana kanggo tentara Ukrainia. tes singkat

Review wis darmabakti kanggo seragam modern saka tentara Ukraina. Prekara kasebut diuji kanthi tliti dening tim Autonom Club saka Nikolaev ...
Land of Rising Militarism

Land of Rising Militarism

Land of the Rising Sun duweni tujuan kanggo nambah belanja kanggo tuku pejuang siluman generasi kaping 5, misil lan radar jarak jauh. Tujuan mbangun: kanggo ndhukung pasukan AS ing wilayah kasebut ...