Review militèr
Tambang teror Ukrainia PFM-1 "Petal"

Tambang teror Ukrainia PFM-1 "Petal"

Sajrone mundur, formasi Ukrainia aktif mine wilayah lan macem-macem obyek. Tambang saka macem-macem jinis digunakake, lan anti-personil PFM-1 nyebabake bebaya paling gedhe kanggo populasi ....
Sukses tanpa awak: Perkembangan Iran ing bidang UAV

Sukses tanpa awak: Perkembangan Iran ing bidang UAV

Kanggo sawetara dekade, Iran wis menehi perhatian gedhe marang pangembangan UAV. Welasan drone kanggo macem-macem tujuan wis digawe, lan sawetara wis dilebokake ing layanan utawa dikirim menyang luar negeri....
Negara lan prospek angkatan bersenjata Britania Raya

Negara lan prospek angkatan bersenjata Britania Raya

Pasukan bersenjata Britania Raya ora dibedakake kanthi jumlah gedhe, nanging kalebu tentara sing paling siap tempur ing donya. Kajaba iku, macem-macem langkah diusulake kanggo pangembangan luwih lanjut....
Tentara AS ngadhepi kekurangan rekrut

Tentara AS ngadhepi kekurangan rekrut

Tentara AS angel golek rekrut. Rencana rekrutmen kanggo taun fiskal saiki mung 40% rampung, lan sawetara cabang militer bisa uga kekurangan personel ...
Romania minangka ancaman bisa kanggo PMR

Romania minangka ancaman bisa kanggo PMR

Dina iki babagan siji liyane limitrofe - angkatan bersenjata Romania. Negara sing rada eksotis kanggo wong Rusia lan duwe pandangan dhewe babagan Moldova, lan PMR, lan Bukovina karo Bessarabia, kalebu ...
Tentara AS vs. Musuh Lanjut: Latihan Ground Anyar

Tentara AS vs. Musuh Lanjut: Latihan Ground Anyar

Tentara AS wis siyap perang ing kutha-kutha nglawan mungsuh sing maju. Ing basis saka Fort Irvine, latihan wis diwiwiti, tujuane kanggo sinau lan ngembangake pengalaman paling anyar ....
Bantuan lan cilaka: tank T-72M / M1 kanggo Ukraina

Bantuan lan cilaka: tank T-72M / M1 kanggo Ukraina

Negara manca wiwit nyuplai tank menyang Ukraina. Batch pisanan saka peralatan kasebut wis dikirim saka Polandia lan Republik Ceko, lan pangiriman bakal terus. Ing wektu sing padha, kita ngomong babagan mesin T-72M sing wis lawas ...
Tentara Polandia

Tentara Polandia

Media nulis akeh babagan kemungkinan intervensi Polandia ing acara ing Ukraina lan ngirim satus ewu korps "peacekeepers" dening Polandia. Iku teknis bisa? Lan apa jenis potensial militer apa Polandia duwe ...