Review militèr
Mercenaries. Juruwilujeng utawa gravediggers saka Ukraina

Mercenaries. Juruwilujeng utawa gravediggers saka Ukraina

Dina iki ana akeh materi babagan tentara bayaran sing bakal teka ing Ukraina lan nylametake supaya ora dicekel Rusia. Nanging, senadyan hype ing media Ukrainia, Rusia nanggapi kanthi tenang babagan iki. Kenapa pemilik...
Ndeteksi Tes Nuklir: Alat lan Metode

Ndeteksi Tes Nuklir: Alat lan Metode

Kanggo mlebu ing "klub nuklir", sawijining negara kudu ngembangake lan nguji hulu ledak atom dhewe. Lan acara iki ora bakal ilang. Teknologi lan piranti modern ngidini kanggo nglacak ...
Senjata manca kanggo Ukraina

Senjata manca kanggo Ukraina

Swara taun kepungkur, Ukraina wis ajeg nampa senjata lan peralatan militèr saka partners manca. Ing basis komersial lan gratuitous, dheweke diwenehi macem-macem produk, konon kanggo ...
Tes anyar sistem rudal hipersonik DPRK

Tes anyar sistem rudal hipersonik DPRK

Korea Lor terus ngembangake lan nguji sistem rudal hipersonik dhewe. Sawetara dina kepungkur, peluncuran tes kaping pindho ditindakake, sing dikonfirmasi ...