Review militèr
Pelopor "segel bulu"

Pelopor "segel bulu"

Saiki, SEAL minangka salah sawijining pasukan khusus militer Amerika sing paling misuwur. Ing wektu sing padha, akeh sing dingerteni babagan para leluhure, sing muncul nalika Perang Dunia II ...
Kolam renang Jepang sing sepi

Kolam renang Jepang sing sepi

Apa sing dikarepake saka pusaran air Jepang sing sepi, ing ngendi ana dhuwit kanggo tentara lan angkatan laut ...
Latihan Segara Ireng NATO: maneuver, pengintaian lan risiko

Latihan Segara Ireng NATO: maneuver, pengintaian lan risiko

NATO njaga kapentingan sing kuat ing wilayah Segara Ireng lan kanthi rutin nganakake macem-macem latihan ing kana. Manuver sabanjure sing nglibatake kapal lan pesawat saka sawetara negara ditindakake sawetara dina kepungkur ....
Fitur kerjasama militer-teknis ing NATO

Fitur kerjasama militer-teknis ing NATO

Akeh negara NATO duwe industri pertahanan dhewe kanthi kemampuan siji utawa liyane. Produk kasebut dituku dening tentara dhewe lan didol menyang negara liya ing Aliansi....