Review militèr
Pasukan Khusus Wanita Tentara Afghanistan

Pasukan Khusus Wanita Tentara Afghanistan

Babagan divisi wanita saka FTP (Platon Taktis Wanita) saka pasukan khusus Afghan, alasan kanggo nggawe, struktur, program latihan lan motivasi personel militer ...
Perusahaan militer swasta: ekspor agresi

Perusahaan militer swasta: ekspor agresi

PMC minangka instrumen kabijakan manca aktif lan ekspansi ekonomi - masalah lan prospek, tujuan lan tujuan legalisasi perusahaan militer swasta ing Rusia...
Anggaran militer AS kanggo 2022: rekor anyar bisa uga

Anggaran militer AS kanggo 2022: rekor anyar bisa uga

Anggaran militer AS mundhak maneh lan nyetel rekor. Ing FY2022 padha rencana kanggo nyedhiakke luwih saka 800 milyar dolar kanggo kabutuhan pertahanan. Saka iki, Pentagon bakal nampa luwih saka 760 milyar ....
Senjata bakteriologi Kakaisaran Jepang

Senjata bakteriologi Kakaisaran Jepang

Wiwit awal XNUMX-an nganti nyerah, Jepang ngembangake, ngasilake lan nggunakake senjata bakteriologis. Macem-macem patogen lan kendaraan pangiriman digunakake ....
Angkatan Bersenjata Ukraina gumantung ing artileri lan drone

Angkatan Bersenjata Ukraina gumantung ing artileri lan drone

Kamentrian Pertahanan Ukraina wis nerbitake dhaptar tuku lan modernisasi senjata lan peralatan militer ing 2018-2020, uga tabel kanggo mulihake senjata lan peralatan militer. Saka data sing diterbitake, jelas yen taruhan digawe ...
Kemajuan rudal jelajah LRSO (AS)

Kemajuan rudal jelajah LRSO (AS)

Proyek rudal jelajah sing diluncurake udara LRSO kanggo Angkatan Udara AS mlebu fase anyar. Tujuane kanggo ngrampungake karya desain lan miwiti produksi massal....
Nambah hegemoni militèr Republik Turki

Nambah hegemoni militèr Republik Turki

Republik Turki minangka negara nomer loro sawise Amerika Serikat babagan jumlah operasi militer lan kegiatan militer liyane ing luar negeri ...