Review militèr
Tentara Rusia bakal perang tanpa perwira

Tentara Rusia bakal perang tanpa perwira

Sing ora dipikirake lan ngrusak pertahanan negara sing diproyeksikan dening bapak-bapak reformasi tentara saka Kementerian Pertahanan, misale jek ora bisa nahan kontak sing sepisanan karo kasunyatan objektif ....
Shamanov mbadek masa depan

Shamanov mbadek masa depan

Pasukan terjun payung ora bakal dicabut status cabang militer sing kapisah "Pasukan udhara bakal tetep dadi cabang militer independen," ujare Letnan Jenderal Vladimir Shamanov wingi, mangsuli pitakon wartawan ...
Perang karo Georgia nguntungake paratroopers

Perang karo Georgia nguntungake paratroopers

Pasukan udhara Rusia nganggep pengalaman konflik bersenjata ing Kaukasus ing Agustus 2008 lan wiwit aktif nggunakake kendaraan udara tanpa awak, mrentah senjata anyar lan mutusake kanggo nguatake ...
Pasukan payung Rusia bakal dilatih ing negara NATO

Pasukan payung Rusia bakal dilatih ing negara NATO

Prajurit Angkatan Udara Rusia nyiapake latihan ing Amerika Serikat, Jerman lan negara liya, Letnan Jenderal Vladimir Shamanov, komandan Angkatan Udara, ujar dina Rebo. Umum uga ...
program perlucutan senjata

program perlucutan senjata

Apa sampeyan mikir, apa Dmitry Medvedev marang donya nalika, ing patemon ing budget saka lembaga penegak hukum, nyetel tugas kanggo nglengkapi tentara Rusia karo senjata modern ing paling 2015 ...
A mercenary dudu pembela tanah air

A mercenary dudu pembela tanah air

Kenapa Federasi Rusia Mbutuhake Tentara Wajib Wajib Wong-wong ing Rusia modern seneng banget ngrembug babagan perlune nggawe tentara sing disebut profesional. Lan para pendukung iki ...
Mung wong tuwa sing arep perang

Mung wong tuwa sing arep perang

Apa sing kudu dadi watesan umur kanggo dinas militer? Panemu dokter lan militer babagan perkara iki kanthi radikal diverged Proposal kanggo ngunggahake standar umur militer saka 27 nganti 30 taun Wakil ...
Jet tempur lan kavaleri unta

Jet tempur lan kavaleri unta

"Pasukan Sands" siap perang ing ara-ara samun Maghreb Maroko tansah dianggep prajurit banget. Dheweke nglawan para penakluk Eropa nganti pirang-pirang abad, lan sajrone Perang Dunia I lan II ...
Cuti akademik ing pangkat prajurit

Cuti akademik ing pangkat prajurit

Kamentrian Pertahanan bakal nyoba nambah jumlah rekrut kanthi pancing utawa crook Minggu iki, kiriman rekrut aktif menyang angkatan bersenjata Rusia diwiwiti. Sajrone kampanye musim semi ...
Sampeyan bali menyang tentara

Sampeyan bali menyang tentara

Rusia nolak tentara profesional sing berkualitas tinggi. Kesimpulan kasebut bisa dijupuk saka sawetara pernyataan saka wakil jenderal paling dhuwur. Pimpinan organisasi utama lan mobilisasi ...
Kurang susah lan susah...

Kurang susah lan susah...

Ing saran saka Menteri Pertahanan Rusia, ing Angkatan Bersenjata, minggu kerja limang dina kanthi rong dina bakal dilebokake kanggo personel militer sing diwajibake, lan kanggo masak kanggo personel, ...
Prajurit bakal ngawula ing cedhak omah

Prajurit bakal ngawula ing cedhak omah

Staf Umum Angkatan Bersenjata Rusia ngrancang nelpon wajib militer kanthi basis teritorial wiwit taun 2011. Karya kasebut, miturut Interfax, ngutip sumber ing ...
Mbaleni...

Mbaleni...

Napa program rekrutmen unit lan formasi karo prajurit kontrak macet Mbalik ing pertengahan 90-an, Rusia, miturut conto negara-negara Barat sing maju, mutusake kanggo ndarbeni tentara profesional. Ide dhewe ...
Voluntarisme sing bertentangan karo akal

Voluntarisme sing bertentangan karo akal

Reformasi pendidikan militer luwih mirip karo proforma Ing 2010, implementasi program federal kanggo reformasi sistem pendidikan militer ing Federasi Rusia wis rampung. Akhire...
Jiwa tentara bisa lan kudu berkembang

Jiwa tentara bisa lan kudu berkembang

Tanpa pembaharuan spiritual, angkatan bersenjata ora bakal entuk tampilan anyar. Tentara Rusia kanthi tradhisional misuwur kanthi semangat, seni bela dhiri, lan patriotisme. Panglima Rusia tansah ...
Ora ana alesan kanggo optimisme

Ora ana alesan kanggo optimisme

Warisan apa sing ditindakake Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar Ing upacara ngenalake Mikhail Yezhel menyang pimpinan departemen militer Ukraina, Menteri Pertahanan sing mentas diangkat nyathet yen ...
Kaping pisanan, kuwatir hazing

Kaping pisanan, kuwatir hazing

Miturut asil survey sing ditindakake dening All-Russian Public Opinion Research Center (VTsIOM), para sosiolog nemokake manawa Rusia terus nganggep hazing minangka masalah utama Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ...
Kamentrian Pertahanan nyiapake reformasi kanggo tentara

Kamentrian Pertahanan nyiapake reformasi kanggo tentara

Ing mangsa cedhak, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia arep nindakake sawetara reformasi. Mangkono, direncanakake kanggo ngrampungake masalah nggawe polisi militer ing tentara Rusia. Agensi kasebut saiki sinau ...