Review militèr
Negara lan prospek artileri saka Bundeswehr

Negara lan prospek artileri saka Bundeswehr

Bundeswehr rencana kanggo modernisasi artileri. Langkah-langkah sing diusulake, minangka akibat saka jumlah lan komposisi sistem reaktif lan panrima bakal ganti, uga kinerja sakabèhé bakal saya tambah banget ....
Inisiatif NATO-2030. Ancaman lawas lan strategi anyar

Inisiatif NATO-2030. Ancaman lawas lan strategi anyar

NATO ngadhepi ancaman lan tantangan anyar, lan kanggo nglawan, diusulake kanggo nambah struktur lan strategi organisasi kasebut. Langkah-langkah sing dibutuhake dikembangake minangka bagean saka inisiatif ...
Proyek LRHW. Data anyar lan pitakonan anyar

Proyek LRHW. Data anyar lan pitakonan anyar

Angkatan Darat AS wis ngumumake karakteristik utama kompleks hipersonik LRHW sing janjeni. Iki ngidini sampeyan nemtokake kemampuan senjata anyar, uga mbayangno papan ing struktur senjata ...
Ancaman udhara: rudal lan UAV militan Palestina

Ancaman udhara: rudal lan UAV militan Palestina

Wiwit 10 Mei, kelompok bersenjata Palestina wis nyerang wilayah Israel. Serangan iki nggunakake roket tanpa arah saka sawetara jinis, artileri lan malah drone kamikaze....
Tank M1A2C diuji kanthi iklim Alaska sing atos

Tank M1A2C diuji kanthi iklim Alaska sing atos

M1A2C MBT sing dimodernisasi saka tentara Amerika mlebu ing pasukan lan ngalami tes pungkasan. Bubar iki dikenal babagan rampung uji coba kendaraan lapis baja ing iklim Alaska.
Pisanan ing Eropah: Angkatan Laut Prancis

Pisanan ing Eropah: Angkatan Laut Prancis

Angkatan laut Prancis minangka salah siji sing paling gedhé lan paling kuat ing Eropah lan NATO. Indikator-indikator kasebut direncanakake kanggo dilestarekake ing mangsa ngarep liwat implementasine sawetara program penting....
Strategi pertahanan Inggris anyar

Strategi pertahanan Inggris anyar

Strategi negara Inggris anyar banget kuwat ing realisme. Ora ana papan kanggo impen kosong lan rencana sing ora bisa diwujudake - mung ana pragmatisme sing luar biasa, penilaian sing apik babagan awake dhewe ...
Negara lan prospek armada tank Prancis

Negara lan prospek armada tank Prancis

Tentara Prancis bersenjata luwih saka rong atus tank tempur utama Leclerc. Teknik iki bakal tetep digunakake sajrone dekade sabanjure, sing direncanakake kanggo ndandani lan ...
Masalah pangembangan angkatan bersenjata Turki

Masalah pangembangan angkatan bersenjata Turki

Turki saiki ngleksanakake program pembangunan militer lan rearmament paling gedhe. Nanging, implementasine bagean penting saka rencana ngadhepi kesulitan sing nyata ....
Prospek kanggo pangembangan Angkatan Laut Polandia

Prospek kanggo pangembangan Angkatan Laut Polandia

Angkatan Laut Polandia kudu dimodernisasi sanalika bisa. Rencana wis digawe kanggo nganyarke pasukan permukaan lan kapal selam, nyedhiyakake pambangunan lan tuku kapal sing dibutuhake ....
Rencana kanggo modernisasi pasukan darat Inggris

Rencana kanggo modernisasi pasukan darat Inggris

Tanggal 16 Maret, Kamentrian Pertahanan Inggris nerbitake dokumen "Pertahanan ing jaman kompetitif", sing nemtokake arah utama pembangunan militer. Kertas kasebut fokus ing ...
Strategi Arktik AS Anyar

Strategi Arktik AS Anyar

Amerika Serikat wis nggawe strategi Arktik anyar. Dokumen sing diterbitake njlèntrèhaké tantangan lan tugas saiki, kanthi papan sing penting kanggo Rusia....
Simpen lan Mulihake: Grup Pangopènan lan Repair Angkatan Udara 309

Simpen lan Mulihake: Grup Pangopènan lan Repair Angkatan Udara 309

Salah sawijining fasilitas Angkatan Udara AS sing paling menarik yaiku Pangkalan Panyimpenan Davis-Monten ing Arizona. Peralatan penerbangan dikirim menyang pangkalan iki kanggo dibuwang, disassembly kanggo spare parts utawa panyimpenan kanggo adol sakteruse ...
Masalah teknologi Soviet ing negara NATO

Masalah teknologi Soviet ing negara NATO

Nalika gabung karo NATO, sawijining negara kudu mbangun maneh lan nglengkapi tentarane sesuai karo standar organisasi kasebut. Nanging, akeh negara Alliance isih nggunakake peralatan lan gaman standar liyane, ...
Rahasia saka bom nuklir Afrika Kidul

Rahasia saka bom nuklir Afrika Kidul

Republik Afrika Kidul wis pirang-pirang taun dadi negara pariah amarga kabijakan apartheid. Nanging, isolasi ora nyegah negara nggawe bom nuklir dhewe ...
Kekuwatan lan tantangan PLA

Kekuwatan lan tantangan PLA

Ing wangun saiki, Tentara Pembebasan Rakyat China duwe sawetara kaluwihan penting. Ing wektu sing padha, sawetara kekurangan lan kelemahan tetep. Kanggo mbenerake kahanan iki, siji utawa ...