Review militèr
Status lan prospek industri penerbangan ing Ukraina

Status lan prospek industri penerbangan ing Ukraina

Industri penerbangan Ukraina sing sepisan kuat lan maju durung ngirim pesawat anyar menyang pelanggan sajrone pirang-pirang taun. Kahanan industri iki akeh sing dikarepake, lan ramalan realistis ...
Pertahanan Udara China

Pertahanan Udara China

China nduweni sistem pertahanan udara multi-komponen lan berlapis lengkap. Radar, sistem rudal lan pesawat tempur nglindhungi negara saka kabeh ...
Perbandingan tentara AS lan Rusia ing 2020. wadyabala darat

Perbandingan tentara AS lan Rusia ing 2020. wadyabala darat

Tentara AS lan Rusia dianggep paling kuat ing donya. Iki bener kanggo ukuran angkatan bersenjata, jumlah senjata konvensional lan nuklir, lan ing taun-taun pungkasan, angkatan bersenjata Rusia nyekel Amerika Serikat ...
Amfibi ACV mlebu unit tempur ILC

Amfibi ACV mlebu unit tempur ILC

Unit tempur USMC wiwit nampa kendaraan lapis baja amfibi ACV sing janjeni. Pangiriman peralatan iki bakal terus, lan sebagian bakal ngganti AAV7A1 ana ... transporter.
Angkatan Bersenjata Baginda: Melawan Cara Anyar

Angkatan Bersenjata Baginda: Melawan Cara Anyar

Konsep Operasi Terpadu 2025 nggambarake dhaptar owah-owahan sing dibutuhake kanggo taun-taun sing bakal teka, lan implementasine bisa nyebabake salah sawijining reformasi paling gedhe ing sejarah ...
Armenia mungsuh Azerbaijan: imbangan daya

Armenia mungsuh Azerbaijan: imbangan daya

Kahanan ing Nagorno-Karabakh saya rusak banget lan bisa nyebabake perang gedhe antarane Azerbaijan lan Armenia, sing ndhukung republik sing ora diakoni. Apa kekuwatan anggota ...
Negara lan prospek armada tank Republik Ceko

Negara lan prospek armada tank Republik Ceko

Taman tank tentara Ceko ora dibedakake kanthi ukuran gedhe lan anyar. Mung sawetara rolas mesin tetep ing layanan, operasi luwih kang digandhengake karo kangelan ...
Nalika Georgia bakal gabung karo NATO?

Nalika Georgia bakal gabung karo NATO?

Senadyan kabeh upaya, Georgia isih durung bisa gabung karo NATO. Nanging, wis suwe kerjasama sing cedhak lan apik karo aliansi ing sawetara wilayah ...