Review militèr
Tentara paling lemah saka Pakta Warsawa

Tentara paling lemah saka Pakta Warsawa

Sampeyan bisa ngomong babagan kekirangan utawa kekuwatan tentara tartamtu saka negara Pakta Warsawa kanthi kondisional, utamane yen kita ora ngomong babagan pimpinan blok sing jelas ...
Kasedhiya 2020. Tentara Finlandia nglawan

Kasedhiya 2020. Tentara Finlandia nglawan

Kamentrian Pertahanan Finlandia wis nggawe film propaganda "Taistelukenttä 2020". Kaya film cendhak sadurunge saka 1998, nuduhake carane Pasukan Pertahanan Finlandia bakal tumindak ing acara ...
Perang ing Cina

Perang ing Cina

China duwe pendekatan khusus kanggo nggunakake pasukan militer. Nanging ing negara kita, sawetara wong ngerti babagan iki ...
Rudal jelajah Yun Feng: gaman anyar kanggo mbela Taiwan

Rudal jelajah Yun Feng: gaman anyar kanggo mbela Taiwan

Taiwan wedi karo serangan saka RRC lan nggawe sarana perlindungan sing dibutuhake. Salah sawijining barang anyar saka jinis iki yaiku rudal jelajah Yun Feng, sing bisa nyerang target kanthi pertahanan sing jero ...
Angkatan Udara Turki: jumlah lan kualitas

Angkatan Udara Turki: jumlah lan kualitas

Salah sawijining peserta utama ing acara saiki ing Suriah yaiku Angkatan Udara Turki. Apa kekuwatan sing diduweni lan ancaman apa sing bisa ditindakake?...