Review militèr
Pembentukan Angkatan Angkasa AS: "saka awal"

Pembentukan Angkatan Angkasa AS: "saka awal"

Ing Amerika Serikat, proses mbentuk Space Force - US Space Force terus. Sajrone sawetara minggu kepungkur, karya pisanan ing arah iki wis ditindakake lan rencana kanggo mbesuk wis ditemtokake ...
Anggaran militer Swedia: kemampuan pertahanan sing larang

Anggaran militer Swedia: kemampuan pertahanan sing larang

Swedia adhedhasar netralitas ing prinsip, nanging iki ora nyegah saka mbangun lan ngembangake angkatan bersenjata. Kajaba iku, belanja militer saya mundhak ing taun-taun pungkasan lan bakal terus mundhak ing mangsa ngarep ...
Pertahanan Udara Angkatan Darat Turki

Pertahanan Udara Angkatan Darat Turki

Unit pertahanan udara tentara Turki duwe sistem anti-pesawat produksi dhewe lan manca. Bebarengan karo sing modern, isih ana conto saka Perang Dunia II ing antarane ...
10 perang paling brutal ing sajarah Korps Marinir AS

10 perang paling brutal ing sajarah Korps Marinir AS

Sadawaning sajarah Korps 244 taun, Marinir wis nglawan perang ing saindenging jagad lan entuk reputasi minangka pasukan sing ora bisa diendhegake. Materi kasebut nyritakake babagan perang sing paling brutal yaiku ...
Kahanan saiki arsenal nuklir strategis China

Kahanan saiki arsenal nuklir strategis China

Wiwit taun 1980, doktrin strategis Cina kalebu konsep "serangan telat". Yen ana agresi marang RRC, "pembalasan nuklir", ditambahi wektu, kudu ditindakake sawise ...
Proyèk njanjeni operator senjata nuklir AS

Proyèk njanjeni operator senjata nuklir AS

Amerika Serikat nduweni pasukan nuklir strategis sing kuat lan ngembangake. Ing mangsa ngarep, pasukan nuklir strategis samesthine bakal ngalami nganyari utama: operator janji kabeh kelas utama bakal mlebu layanan ...
Pasukan khusus Amerika ilang karakter moral

Pasukan khusus Amerika ilang karakter moral

Pasukan khusus Amerika dituduh nggunakake lan ngangkut obat-obatan, kekerasan marang warga sipil, lan nglanggar disiplin. Komandan Pasukan Operasi Khusus AS mrentah supaya mriksa ...
Royal Air Force: cara kanggo ngisor

Royal Air Force: cara kanggo ngisor

Negara bencana Angkatan Udara Kerajaan Inggris. Ngurangi armada pesawat tempur, luwih tepat, pesawat tempur lan serangan ...