Review militèr
Kumpulan anyar TOS-1A "Solntsepek" kanggo tentara

Kumpulan anyar TOS-1A "Solntsepek" kanggo tentara

Sistem flamethrower abot TOS-1A "Solntsepek" nuduhake piyambak ing operasi lan ing pertempuran. Ing dina liyane, batch liyane peralatan kasebut dipasrahake menyang angkatan bersenjata ....
Mortir otomatis 2B9M "Vasilek" ing Operasi Khusus

Mortir otomatis 2B9M "Vasilek" ing Operasi Khusus

Mortar 2B9 "Vasilek" mlebu layanan luwih saka setengah abad kepungkur lan isih dadi senjata efektif. Karakteristik lan potensial sing dhuwur ditampilake saiki sajrone Operasi Khusus....
Kenapa HIMARS dudu MLRS

Kenapa HIMARS dudu MLRS

Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, macem-macem panemu wis disuarakake babagan sistem HIMARS. Nanging ora ana sing nggatekake perkara utama ...
MLRS "Cheburashka": gegaman serius karo jeneng lucu

MLRS "Cheburashka": gegaman serius karo jeneng lucu

DPR bersenjata gaman rancangan lan produksi dhewe. Salah sawijining conto sing paling menarik saka jinis iki yaiku sistem roket peluncuran kaping pirang-pirang Cheburashka ....
Tornado-G: desain paket pandhuan alternatif

Tornado-G: desain paket pandhuan alternatif

Sistem roket peluncuran macem-macem wis dadi ciri nyata saka operasi militer khusus ing Ukraina. Mula, minat khusus babagan pangembangan alternatif sing dirancang kanggo nambah akurasi iki ...
Self-propelled bedhil 2S23 "Nona-SVK" ing Operasi Khusus

Self-propelled bedhil 2S23 "Nona-SVK" ing Operasi Khusus

Kamentrian Pertahanan nuduhake karya tempur bedhil self-propelled 2S23 "Nona-SVK" ing zona Operasi Khusus. Peralatan kasebut bisa digunakake bebarengan karo sistem artileri liyane lan nyebabake geni ing mungsuh ...
Artileri roket modern PLA

Artileri roket modern PLA

PLA bersenjata karo sawetara ewu sistem roket peluncuran. Senjata saka macem-macem jinis lan kaliber kasebut ndadekake bisa ngirim serangan saka daya sing dibutuhake ing sawetara jangkauan....
Sistem senjata sing bisa diatur 1K113 "Smelchak"

Sistem senjata sing bisa diatur 1K113 "Smelchak"

Tentara Rusia bersenjata karo sawetara amunisi artileri sing dipandu presisi. Produk paling kuat saka jinis iki yaiku tambang mortir 240-mm 3F5 saka kompleks 1K113 ...
Jerman MLRS MARS II kanggo tentara Ukraina

Jerman MLRS MARS II kanggo tentara Ukraina

Jerman nyerahake sistem roket peluncuran pirang-pirang MARS II menyang Ukraina. Paket bantuan sabanjure kalebu mung telung kendaraan tempur jinis iki, sing dibedakake karo kemampuan geni sing winates ....