MT-12 "Rapier" bedhil ing wilayah Operasi Khusus

MT-12 "Rapier" bedhil ing wilayah Operasi Khusus

Artileri Rusia nggunakake bedhil anti-tank MT-12 Rapier minangka bagéan saka Operasi Khusus. Thanks kanggo kombinasi karakteristik khusus, bedhil kasebut kanthi efektif ngatasi macem-macem tugas geni lan ...
Komplek "Bereg" kanggo flotilla kali Dnieper

Komplek "Bereg" kanggo flotilla kali Dnieper

Informasi anyar muncul babagan Flotilla Kali Dnieper sing bubar dibentuk. Kaya sing dikarepake, bakal kalebu unit pesisir, kalebu. unit artileri sing bakal dilengkapi karo kompleks ...
Rudal 3M44 Progress ing Operasi Khusus

Rudal 3M44 Progress ing Operasi Khusus

Macem-macem gaman digunakake kanggo numpes target Ukrainia. Mangkono, ing awal taun, angkatan bersenjata Rusia ora nggunakake rudal paling anyar saka kulawarga P-35 ing serangan sabanjure.
BAE Systems nampilake NEMO mortir self-propelled ing sasis AMPV

BAE Systems nampilake NEMO mortir self-propelled ing sasis AMPV

BAE Systems wis mbangun mortir self-propelled eksperimen ing sasis AMPV kanthi kompartemen pertempuran NEMO. Kendaraan kasebut bakal dipasrahake menyang Angkatan Darat AS kanggo dites lan dievaluasi, sawise peluncuran kasebut ora dikecualekake ...
AZTK "Penisilin" ing Operasi Khusus

AZTK "Penisilin" ing Operasi Khusus

Tentara Rusia kanthi aktif nggunakake kompleks pengintaian artileri swara-termal otomatis Penisilin. Produk kasebut nggoleki artileri mungsuh lan menehi kontribusi gedhe kanggo ...
Estonia nampa sistem rudal pesisir Blue Spear

Estonia nampa sistem rudal pesisir Blue Spear

Estonia nampa sistem rudal pesisir Blue Spear pisanan kanthi rudal sing dikembangake Israel. Dikarepake yen sistem jinis iki bakal ningkatake kemampuan tentara Estonia kanggo nglindhungi maritim ...
Ukraina nampa serial GLSDB

Ukraina nampa serial GLSDB

Ing dina liyane, rezim Kiev bisa nampa amunisi dipandu GLSDB sing wis dijanjekake. Kaya sadurunge, dheweke duwe pangarep-arep dhuwur kanggo produk impor lan ngarepake bisa ngganti kahanan saiki....
Apa "Koalisi-SV" kiwa karo siji laras gun

Apa "Koalisi-SV" kiwa karo siji laras gun

Desain senjata tansah perang kompromi. Conto sing nyenengake yaiku konfigurasi laras ganda saka howitzer self-propelled 2S35 "Koalisi-SV", sing ora tau dadi serial. Ing ngarep tampilan ...