Tu-324: nyoba lepas landas No. 2

Tu-324: nyoba lepas landas No. 2

Pesawat domestik kanthi cepet bali menyang langit. Ora suwe kepungkur, Il-96-400M njupuk, banjur Tu-214, lan saiki wektune kanggo reinkarnasi ...
Zeppelin lan zeppelin

Zeppelin lan zeppelin

Masa kanak-kanak lan nom-nomané ora beda karo masa kanak-kanak lan para mudha saka warga Jerman liyane, lan urip tenang garnisun militèr ing wektu tentrem ora utamané ...
Ora banget Korea marang Su-35?

Ora banget Korea marang Su-35?

Pesawat tempur KF-21 Korea Selatan njupuk lan miwiti produksi. Apa kita ngarepake perang karo pesawat Rusia ing pasar kendaraan tempur?...
Masalah saka US Navy CMV-22B tiltrotors

Masalah saka US Navy CMV-22B tiltrotors

Sawetara taun kepungkur, Angkatan Laut AS wiwit ngembangake tiltrotor transportasi militer CMV-22B. Senadyan kabeh upaya, teknik iki isih ngalami kesulitan, lan kahanane akeh sing dikarepake ...
US Army E-6B Mercury komunikasi lan pesawat kontrol

US Army E-6B Mercury komunikasi lan pesawat kontrol

Pentagon duwe macem-macem jinis pesawat komunikasi sing kasedhiya. Panggonan khusus ing armada iki dikuwasani dening pesawat E-6B Mercury, melu sistem kontrol pasukan nuklir strategis....
ADM-160B MALD decoys ing Ukraina

ADM-160B MALD decoys ing Ukraina

Formasi Ukrainia nggunakake misil decoy ADM-160B MALD buatan Amerika. Kanthi bantuan, dheweke nyoba nyamarake nggunakake senjata liyane, nanging efektifitas langkah kasebut ...
Bom AASM Prancis kanggo Ukraina

Bom AASM Prancis kanggo Ukraina

Prancis janji marang rezim Kyiv AASM dipandu bom. Rencana sing diumumake nyedhiyakake pasokan saben wulan saka pirang-pirang produk kasebut....
Mekanika Popular: 5 Helikopter Militer Paling Aneh

Mekanika Popular: 5 Helikopter Militer Paling Aneh

Publikasi Popular Mechanics mriksa industri helikopter global saka sudut pandang desain lan estetika. Adhedhasar perbandingan iki, iki minangka dhaptar limang helikopter paling aneh sing tau ...
Su-30MKI: lan maneh nari karo gajah

Su-30MKI: lan maneh nari karo gajah

Program modernisasi India kanggo pejuang Su-30MKI bakal nggawe pesawat kasebut non-Rusia. Iki sing dipikirake ing India, nanging apa bener?...