Review militèr
Teori lan praktik sayap sing disapu

Teori lan praktik sayap sing disapu

Swiwi sing kesapu duwe sawetara kaluwihan penting. Nanging, desain kasebut ora akeh digunakake, lan aplikasi kasebut diwatesi ing sawetara wilayah utama.
Bom anti-bunker Amerika Serikat

Bom anti-bunker Amerika Serikat

Penerbangan militer AS bersenjata karo sawetara bom udara sing dirancang kanggo nglawan struktur sing dilindhungi sing dikubur. Jangkoan senjata kasebut terus dianyari ....
Ka-52M ing uji coba lan ing pertempuran

Ka-52M ing uji coba lan ing pertempuran

Helikopter penyerang Ka-52M lagi ngalami tes negara. Ing latar mburi acara kasebut, rincian anyar babagan proyek modernisasi lan rencana Kementerian Pertahanan dadi dikenal.
Misteri Tanpa Awak. Amunisi loitering "Geran-2"

Misteri Tanpa Awak. Amunisi loitering "Geran-2"

UAV anyar sing disebut "Geran-2" muncul ing zona Operasi Khusus. Ora ana sing ngerti babagan dheweke, lan kekurangan informasi ndadékaké munculé versi sing paling menarik....
Kapal pembom-roket persenjataan Xian H-6

Kapal pembom-roket persenjataan Xian H-6

Pengebom jarak jauh Xian H-6 tetep dilayani karo Angkatan Udara lan Angkatan Laut PLA. Sawise pirang-pirang upgrade, dheweke bisa nggunakake macem-macem senjata rudal modern kanggo macem-macem tujuan ....
Tu-160M ​​ing konstruksi lan modernisasi

Tu-160M ​​ing konstruksi lan modernisasi

Program modernisasi pengebom Tu-160 sing ana lan pambangunan sing anyar terus. Saiki, perhatian produsen pesawat fokus kanggo nguji pesawat sing wis rampung ....
Pesawat EW EC-37B Compass Call. Kemajuan lan telat

Pesawat EW EC-37B Compass Call. Kemajuan lan telat

Ing Amerika Serikat, karya terus ing EC-37B Compass Call pesawat perang elektronik. Ing taun-taun sing bakal teka, Angkatan Udara bakal nampa paling ora rolas mesin kasebut, kanthi bantuan bakal ngganti peralatan sing wis lungse ....
Drone pengintaian pencitraan termal UAV400T

Drone pengintaian pencitraan termal UAV400T

Kendaraan udara tanpa awak anyar UAV400T wis dikembangake lan digawa menyang produksi. Produk iki dimaksudake kanggo pengintaian lan dilengkapi imager termal sing dikembangake ing njero domestik....
Loitering amunisi LAOP-500: potensial pindho

Loitering amunisi LAOP-500: potensial pindho

Dadi dikenal babagan pangembangan amunisi loitering domestik anyar. Miturut pasukan sawetara perusahaan, komplek LAOP-500 kanthi penerbangan dhuwur lan karakteristik pertempuran digawe ....
Revolver 860: drone anyar kanggo Ukraina

Revolver 860: drone anyar kanggo Ukraina

Miturut sawetara laporan, Taiwan ngrancang kanggo nransfer menyang Ukraina kumpulan "drone bomber" sing dilengkapi drum discharge revolver. Drum kasebut "ing dhasar" dilengkapi mortir 60-mm wolung ...
MQ-28 Ghost Bat kanggo Angkatan Udara AS

MQ-28 Ghost Bat kanggo Angkatan Udara AS

Angkatan Udara AS kasengsem ing pesawat tanpa awak Boeing MQ-28 Ghost Bat Boeing Australia lan nimbang entuk. Saka proyek iki dheweke pengin nampa teknologi ing bidang ...