Heavy UAV "Partizan" njupuk mati

Heavy UAV "Partizan" njupuk mati

Tes penerbangan saka UAV abot sing janji "Partizan" wis diwiwiti. Piranti kasebut wis ngonfirmasi sawetara karakteristik sing diwilang lan nuduhake kemungkinan mabur kanthi kacepetan ultra-rendah.
Komplek robotisasi "Prometheus" lan potensial

Komplek robotisasi "Prometheus" lan potensial

Komplek peralatan robot "Prometheus" wis dikembangake lan dites. Iki ngidini sampeyan ngowahi meh kabeh kendaraan tentara dadi robot lan menarik banget saka sudut pandang ...
UAV jet Ukraina anyar

UAV jet Ukraina anyar

Rezim Kiev terus nyoba serangan teroris ing wilayah Rusia nggunakake UAV. Bubar iki dikenal yen dheweke duwe drone serangan anyar kanthi mesin jet....
Pira regane Geranium?

Pira regane Geranium?

Serangan Rusia UAV "Geran-2" langsung narik kawigatosan para ahli manca. Kapentingan khusus yaiku kekhasan produksi lan biaya produk rampung ....
Program PRIME: prau tanpa awak anyar kanggo Pentagon

Program PRIME: prau tanpa awak anyar kanggo Pentagon

Kanggo kepentingan angkatan laut, Pentagon ngluncurake program eksperimen liyane. Minangka bagéan saka tema PRIME, direncanakake nggawe lan nguji prau tanpa awak kanthi kapabilitas canggih....
Detektor drone seri Bulat

Detektor drone seri Bulat

Kanggo nglawan UAV mungsuh, tentara Rusia nggunakake macem-macem cara lan piranti. Mangkono, wiwit taun kepungkur, detektor drone seri Bulat wis digunakake ing zona pertempuran....
General Atomics A2LE eksperimental UAV

General Atomics A2LE eksperimental UAV

General Atomics ngembangaken UAV sing cocok digunakake minangka muatan kanggo kendaraan sing luwih abot. Bubar, uji coba conto liyane saka jinis iki diwiwiti ing kahanan kerja ...
Potensi tempur S-70 "Okhotnik" UAV

Potensi tempur S-70 "Okhotnik" UAV

Ing mangsa ngarep, UAV S-70 "Okhotnik" sing njanjeni bakal dadi produksi lan mlebu layanan karo pasukan. Kanthi bantuan peralatan kasebut, angkatan bersenjata Rusia bakal bisa ngrampungake sawetara tugas sing beda-beda.
Program LASSO: Pentagon Milih Loitering Munitions

Program LASSO: Pentagon Milih Loitering Munitions

Angkatan Darat AS ngrancang nggunakake amunisi loitering anyar. Peralatan kanggo tuku mbesuk bakal dipilih minangka bagean saka program riset lan kompetisi sing diarani LASSO....
Pengebom drone Inferno

Pengebom drone Inferno

Tentara Rusia nampa lan wiwit nggunakake serangan anyar UAV "Inferno". Piranti iki bisa bebarengan nggawa lan nyelehake sawetara amunisi ing mungsuh, sing nemtokake kemampuan tempur sawijining....
Penggalian RTK domestik

Penggalian RTK domestik

Korps teknik lan struktur liyane aktif nggunakake sawetara jinis sistem demining robot. Peralatan saka kelas iki negesake potensial, lan industri wis melu ...
UAV Turki TAI ANKA-3 miwiti tes penerbangan

UAV Turki TAI ANKA-3 miwiti tes penerbangan

Tes penerbangan saka pengintaian kelas abot lan serangan UAV TAI ANKA-3 wis diwiwiti ing Turki. Ing mangsa ngarep, piranti iki kudu mlebu layanan karo Angkatan Udara lan nglengkapi ...