Review militèr
Sistem perang elektronik "Pole-21" ing tentara Rusia

Sistem perang elektronik "Pole-21" ing tentara Rusia

Lima taun kepungkur, kompleks perang elektronik Pole-21 diadopsi dening tentara Rusia. Sajrone wektu kepungkur, pasukan kasebut bisa nampa lan nguwasani pirang-pirang produk kasebut, lan ...
Perang elektronik. Peperangan Atlantik. Bagean 1

Perang elektronik. Peperangan Atlantik. Bagean 1

Negara-negara Axis ing perairan Atlantik mlebu perang sengit karo koalisi anti-Hitler. Salah sawijining bab penting ing crita iki yaiku perang elektronik nglawan kapal selam ...
Perang elektronik. "Perang saka Mages" Pungkasane

Perang elektronik. "Perang saka Mages" Pungkasane

Ing konfrontasi antarane Inggris lan Nazi Jerman, liwat wektu, stasiun radar wiwit ndarbeni liyane lan liyane wigati minangka sarana kanggo nargetake mungsuh lan murub ing wong ...
Perang elektronik. Babad saka rong perang

Perang elektronik. Babad saka rong perang

Perang Donya Kapisan lan Kapindho dadi papan uji coba kanggo nguji lan nggunakake macem-macem peralatan perang elektronik. Saben taun pengaruh jinis senjata anyar mung tambah ...
Electronic Warfare Chronicles: The Beginning

Electronic Warfare Chronicles: The Beginning

Sanalika komunikasi radio mlebu urusan militer, kabutuhan langsung muncul kanggo nyetel interferensi eksternal karo transmisi radio mungsuh. Kaping pisanan, dheweke njupuk kauntungan saka departemen angkatan laut ...
Kompleks anti-UAV REX-1

Kompleks anti-UAV REX-1

Ing negara kita lan ing luar negeri, kompleks khusus digawe kanggo nglawan UAV. Industri domestik nawakake pelanggan produk REX-1 ...
"Krasukha" ora ngancam Israel

"Krasukha" ora ngancam Israel

Sawetara tembung babagan mitos "Krasukha", sing nyerang sistem pertahanan rudal Iron Dome Israel ing otak ...
Kompleks penanggulangan UAV "Polonaise" (Ukraina)

Kompleks penanggulangan UAV "Polonaise" (Ukraina)

UAVs nuduhke ancaman kanggo pasukan, kang ndadékaké kanggo perlu kanggo nggawe peralatan perang elektronik khusus. Industri Ukrainia bubar ngrampungake nggawe kompleks sing padha sing diarani ...