waja pembalap Vietnam

waja pembalap Vietnam

Logistik nduweni peran penting ing perang. "Peluru ora mabur tanpa pasokan," kaya sing diucapake ing Angkatan Darat AS. Mula ora gumun yen sok-sok...
Pertambangan nyerang

Pertambangan nyerang

Ing perlu kanggo intensify nggunakake pertambangan remot ing nyerang lan sawetara pendekatan kanggo iki ...
Kendaraan lapis baja "Spartak"

Kendaraan lapis baja "Spartak"

Kendaraan lapis baja AMN-590951 Spartak dikembangake kanggo tentara lan pasukan keamanan Rusia. Gumantung ing modifikasi lan desain, bisa ngangkut wong utawa nindakake macem-macem superstruktur, ...
Traktor siksa Angkatan Darat AS

Traktor siksa Angkatan Darat AS

Malah nalika Perang Donya I, tentara Amerika aktif nggunakake traktor sing dilacak. Malah sadurunge AS mlebu Perang Besar, traktor Amerika aktif disedhiyakake menyang Inggris lan ...
AvtoVAZ kudu ngelingi babagan peralatan dual-nggunakake

AvtoVAZ kudu ngelingi babagan peralatan dual-nggunakake

Wiwit madegé ing taun 1966, Togliatti Automobile Plant duwé hubungan ora langsung karo pesenan pertahanan. Lan saiki, nalika industri negara pindhah menyang pijakan perang, AvtoVAZ sibuk ...
Evolusi topeng gas lan komponene

Evolusi topeng gas lan komponene

Luwih saka satus taun kepungkur, topeng gas modern digawe. Sajrone dekade sabanjure, desain asli piranti iki terus dikembangake lan ditingkatake liwat ide lan solusi sing beda-beda.
Gembong gedhe kanggo Tentara Rusia

Gembong gedhe kanggo Tentara Rusia

Prospek pangembangan Arktik kanthi cepet nyebabake tugas sing ora pati penting kanggo para insinyur. Saiki Rusia butuh kendaraan roda kanggo dalan musim dingin lan lemah sing lemah, sing bisa digunakake ...
Trailer Hitler ing Moskow

Trailer Hitler ing Moskow

peralatan Trailed dikuwasani panggonan khusus ing tentara Reich Katelu. Ing kahanan kekurangan traksi motorik kronis, wong Jerman disimpen kanthi anane macem-macem trailer sing beda-beda ...
Tambang Rusia nglawan serangan balik Ukrainia

Tambang Rusia nglawan serangan balik Ukrainia

"counteroffensive" Ukrainia sing dipublikasi gagal nggayuh tujuane. Peran penting ing gangguan kasebut dimainake dening ranjau Rusia, diatur miturut kabeh aturan ....
Lapisan jembatan tank Jerman Biber

Lapisan jembatan tank Jerman Biber

Kanggo wektu sing suwe, salah sawijining kendaraan teknik utama Bundeswehr yaiku lapisan jembatan tank Biber. Ing sawetara menit, dheweke bisa ngatur nyebrang liwat alangan sing ambane luwih saka 20 meter ...
Liya pertambangan remot ing tentara Rusia

Liya pertambangan remot ing tentara Rusia

Hambatan mbledhos tambang lan sarana remot instalasi nduweni peran gedhe kanggo mungkasi serangan kontra Ukrainia. Tentara Rusia saiki bersenjata karo sawetara kompleks ...
Gouges beton: piranti lawas ing kahanan modern

Gouges beton: piranti lawas ing kahanan modern

Rintangan teknik tetep wigati ing pambangunan pertahanan. Penempatan, peralatan lan dhukungan sing bener ngidini sampeyan nguatake pertahanan lan nambah karusakan ing mungsuh.