Review militèr
Ukraina nampa tambang anti-tank Jerman AT2

Ukraina nampa tambang anti-tank Jerman AT2

Rezim Kyiv nampa lan wiwit nggunakake roket kanggo MLRS dilengkapi tambang anti-tank AT2. Senjata iki nyebabake bebaya ora mung kanggo peralatan, nanging uga kanggo wong ....
Komplek robot Milrem THeMIS ing Ukraina

Komplek robot Milrem THeMIS ing Ukraina

Ukraina bakal dadi papan uji coba kanggo tes sabanjure kompleks robot Estonia Milrem THeMIS. Produk pisanan saka jinis iki wis dikuasai dening formasi Ukrainia....
Armored mobil Z-STS "Akhmat": cepet lan gampang

Armored mobil Z-STS "Akhmat": cepet lan gampang

Industri Rusia ing wektu paling cendhak bisa dikembangaké lan digawa menyang produksi mobil wojo anyar. Mesin Z-STS utawa, kanthi ora resmi, "Akhmat" nggabungake kinerja lan kesederhanaan ...
Taman Ponton PP-2005M

Taman Ponton PP-2005M

Salah sawijining pembangunan domestik paling anyar ing lapangan fasilitas nyebrang yaiku taman ponton PP-2005M. Ing babagan fungsi lan tugas, meh padha karo taman model sadurunge, nanging beda karo ...
Tambang PTKM-1R perang karo mungsuh

Tambang PTKM-1R perang karo mungsuh

Ana laporan pisanan babagan sukses pertempuran tambang anti-tank PTKM-1R. Amunisi saka jinis iki mbantu kanggo mungkasi tank Ukraina ing wilayah Kherson....
Made in Finland: Sisu arep perang

Made in Finland: Sisu arep perang

Finns wis setengah dalan menyang NATO. Ing bidang militerisasi, akeh produsen mobil ngarep-arep entuk dhuwit akeh, kalebu Sisu Finlandia. Pimpinan perusahaan wis ngumumake transfer kapasitas menyang ...
Mobil waja Wolfhound Inggris ing Ukraina

Mobil waja Wolfhound Inggris ing Ukraina

Great Britain janji bakal nransfer menyang Ukraina nomer akeh kendaraan wojo saka sawetara jinis. Pangiriman peralatan kasebut wiwit bubar, lan sing pertama tekan situs tes Ukrainia yaiku kendaraan kaya ...
Stasiun komunikasi satelit saka kulawarga R-441 "Rain".

Stasiun komunikasi satelit saka kulawarga R-441 "Rain".

Kulawarga stasiun komunikasi satelit R-441 "Rain" ana ing pasokan tentara Rusia. Peralatan saka macem-macem modifikasi saka komposisi digunakake kanggo ngatur komunikasi lan kontrol ing strategis lan ...
Tambang anti-tank anti-roof PTKM-1R

Tambang anti-tank anti-roof PTKM-1R

Tambang anti-tank anyar PTKM-1R wis muncul ing layanan karo tentara Rusia. Kacarita produk saka jinis iki wis digunakake sajrone Operasi Khusus ....
Kendaraan lapis baja kulawarga Buran

Kendaraan lapis baja kulawarga Buran

Ing zona Operasi Khusus katon kendaraan lapis baja "Buran" salah sawijining bagean saka Garda Nasional. Sadurunge, peralatan kasebut bola-bali ditampilake ing pameran, lan saiki wis digunakake lan digunakake ing pertempuran ...