Review militèr
Truk I-3. Pisanan saka Yaroslavl

Truk I-3. Pisanan saka Yaroslavl

Ing jaman kepungkur, Pabrik Otomotif Negara Yaroslavl No. 3 menehi kontribusi gedhe kanggo pangembangan industri truk domestik. Pangembangan pisanan ing bidang truk yaiku mobil ing ...
Penggalian roket Giant Viper (Inggris Raya)

Penggalian roket Giant Viper (Inggris Raya)

Sajrone Perang Donya II, piranti Conger digawe kanggo Royal Engineers Corps of Great Britain. Mengko, kanggo ngatasi masalah sing padha, dheweke nggawe produk anyar ing ...
"Ural" nampilake mobil ing forum "Army-2018"

"Ural" nampilake mobil ing forum "Army-2018"

Minangka bagéan saka forum Angkatan Darat-2018 ing Kubinka cedhak Moskow, pabrik Ural nampilake kendaraan, kalebu Ural-53099 kanthi awak lapis baja. Uga ing forum dituduhake "Tornado-U" lan ...
Kendaraan teknik "Obyek 153" UBIM. Siji tinimbang sawetara

Kendaraan teknik "Obyek 153" UBIM. Siji tinimbang sawetara

Pasukan teknik mbutuhake kendaraan lapis baja khusus, lan industri siap nyedhiyakake conto sing dibutuhake. Pameran pisanan saka Universal Armored Engineering Vehicle ditindakake ing forum Angkatan Darat-2018 ...
"Tembok" kanggo Pengawal Nasional

"Tembok" kanggo Pengawal Nasional

Ing kasus kerusuhan, badan urusan internal mbutuhake macem-macem kendaraan khusus. Conto aneh saka jinis iki sing diarani "Tembok" ditampilake taun kepungkur, lan saiki ...
Tangki jembatan MOT

Tangki jembatan MOT

Sawise Perang Patriotik Agung, proyek anyar lapisan jembatan tank diwiwiti ing USSR. Varian saka cara kanggo ngatasi alangan diusulake ing proyek ILO ...
Jembatan tangki TM-34

Jembatan tangki TM-34

Ing awal Perang Patriotik Agung Tentara Abang ora duwe tank bridge-laying serial. Masalah kasebut kudu dirampungake sajrone perang. Mangkene carane jembatan tank TM-34 muncul ...
Kendaraan rawa artikulasi SVG-701 "Yamal"

Kendaraan rawa artikulasi SVG-701 "Yamal"

Ing awal wolung puluhan, kendaraan rawa articulated BT361A-01 Tyumen digawe, dirancang kanggo ngatasi masalah transportasi ing kahanan sing angel. Rauh karya wiwit ing mesin anyar iki ...
Kendaraan rawa artikulasi BT361A-01 "Tyumen"

Kendaraan rawa artikulasi BT361A-01 "Tyumen"

Kanggo pambangunan pipa ing wilayah sing adoh, peralatan khusus kanthi karakteristik lintas negara sing dhuwur dibutuhake. Rawa artikulasi papat trek BT361A-01 dikembangake ...
Kendaraan kabeh terrain Arktik KamAZ "Arktika"

Kendaraan kabeh terrain Arktik KamAZ "Arktika"

Kendaraan kabeh-terrain anyar ing ban tekanan rendah KAMAZ Arktika dirancang kanggo pangembangan Far North lan dirancang khusus kanggo operasi sing efisien ing kahanan iklim sing atos...
Sasis roda serbaguna "Object 560" lan "Object 560U"

Sasis roda serbaguna "Object 560" lan "Object 560U"

Ing pungkasan taun lima puluhan, Kamentrian Pertahanan Soviet ngluncurake program kanggo ngembangake model anyar peralatan militer ing sasis roda. Prototipe digawe, kalebu. "Obyek 560" ...
"Gusti Najis" Bagean 1

"Gusti Najis" Bagean 1

Kanthi auger ing panggunaan militer, kabeh katon jelas: putusan sing ora cocog wis ditanggepi lan ora kena banding. Auger apik ing lendhut cair, nanging ora bisa obah ing lemah sing padhet ...
Kendaraan salju rotor lan rawa ZIL-29061

Kendaraan salju rotor lan rawa ZIL-29061

Kendaraan salju auger lan rawa ZIL-2906, sing digawe kanggo layanan telusuran lan ngluwari, ora bisa ngrampungake masalah kasebut. Desainer SKB ZIL wis ngembangake versi sing luwih apik - ZIL-29061 ...
Kendaraan salju lan rawa sing berpengalaman ZIL-2906

Kendaraan salju lan rawa sing berpengalaman ZIL-2906

Kendaraan kabeh terrain ZIL-4904 / PES-3 sing berpengalaman nuduhake kinerja sing dhuwur banget, nanging mobil kasebut gedhe banget. Boten kados leluhuripun, ZIL-2906 nampa awak sing dipasang saka bagean logam ...