Review militèr
Mobil waja Wolfhound Inggris ing Ukraina

Mobil waja Wolfhound Inggris ing Ukraina

Great Britain janji bakal nransfer menyang Ukraina nomer akeh kendaraan wojo saka sawetara jinis. Pangiriman peralatan kasebut wiwit bubar, lan sing pertama tekan situs tes Ukrainia yaiku kendaraan kaya ...
Stasiun komunikasi satelit saka kulawarga R-441 "Rain".

Stasiun komunikasi satelit saka kulawarga R-441 "Rain".

Kulawarga stasiun komunikasi satelit R-441 "Rain" ana ing pasokan tentara Rusia. Peralatan saka macem-macem modifikasi saka komposisi digunakake kanggo ngatur komunikasi lan kontrol ing strategis lan ...
Tambang anti-tank anti-roof PTKM-1R

Tambang anti-tank anti-roof PTKM-1R

Tambang anti-tank anyar PTKM-1R wis muncul ing layanan karo tentara Rusia. Kacarita produk saka jinis iki wis digunakake sajrone Operasi Khusus ....
Kendaraan lapis baja kulawarga Buran

Kendaraan lapis baja kulawarga Buran

Ing zona Operasi Khusus katon kendaraan lapis baja "Buran" salah sawijining bagean saka Garda Nasional. Sadurunge, peralatan kasebut bola-bali ditampilake ing pameran, lan saiki wis digunakake lan digunakake ing pertempuran ...
FTA-5901 "Viking". Mobil waja tujuan khusus

FTA-5901 "Viking". Mobil waja tujuan khusus

Bebarengan karo tentara, lembaga penegak hukum Rusia, sing duwe peralatan lan peralatan dhewe, melu Operasi Khusus. Dadi, ing arsenal salah sawijining pasukan khusus, serangan ...
Pasukan teknik lan peralatan ing Operasi Khusus

Pasukan teknik lan peralatan ing Operasi Khusus

Ing kerangka Operasi Khusus, peran khusus ditugasake kanggo pasukan teknik. Kanthi bantuan saka peralatan lan gaman model sing wis dikuasai lan anyar, dheweke nindakake macem-macem pakaryan lan ngatasi macem-macem ...
ISDM "Pertanian" ing Operasi Khusus

ISDM "Pertanian" ing Operasi Khusus

Minangka bagéan saka operasi khusus, tentara Rusia wiwit nggunakake paling anyar ISDM "Pertanian". Teknik iki digunakake kanggo instalasi remot lapangan ranjau ing dalan mungsuh utawa ing mburine....
Sanksi kanggo Ukraina lan produksi truk kita

Sanksi kanggo Ukraina lan produksi truk kita

Mesthi naif mikir yen tekanan sanksi ora bakal nggawe masalah kanggo industri mobil domestik, kalebu sing ana gandhengane karo pasokan kendaraan menyang angkatan bersenjata ...
Sepur lapis baja Rusia ing Operasi Militer Khusus

Sepur lapis baja Rusia ing Operasi Militer Khusus

Peserta anyar sing ora dikarepke wis muncul ing Operasi Militer Khusus - sepur lapis baja pasukan sepur Rusia. Dheweke wis njamin evakuasi warga sipil lan siap ngrampungake tugas anyar ....
ISDM "Pertanian" menyang pasukan

ISDM "Pertanian" menyang pasukan

Tentara Rusia nampa lan ngembangake sistem pertambangan remot anyar "Pertanian". Unit pisanan ing peralatan kasebut wis dibentuk lan dadi staf ....
Kuwat saka KrAZ: unfulfilled NAMI-076 "Ermak"

Kuwat saka KrAZ: unfulfilled NAMI-076 "Ermak"

Ing Uni Soviet, munculé kendaraan off-road anyar biasane digandhengake karo syarat militer. Nanging lair saka raksasa "Yermak" wiwit wiwitan amarga dalan sipil - ...
Saka Ford nganti GAZ. 90 taun truk

Saka Ford nganti GAZ. 90 taun truk

Ing Rusia, truk - mobil legendaris, salah siji saka simbol saka kamenangan ing Perang Patriotik Agung. Ing 2022, 90 taun wis liwati wiwit perakitan mobil GAZ-AA produksi pisanan ing ...
Battle Brother Simurgh

Battle Brother Simurgh

Panggunaan kendaraan sing ditawan dening pasukan USSR ing Afghanistan ...
"Wedhus" ing kulit serigala

"Wedhus" ing kulit serigala

Siji artikel, mesthi, ora bisa nutupi aktivitas lokomotif uap ing Perang Donya II. kudu nambah wawasanku...
Transporter loro-link ing tentara Rusia

Transporter loro-link ing tentara Rusia

Transporter articulated loro-link digunakake akeh ing tentara Rusia. Sawetara jinis peralatan wis mlebu pasokan, lan conto anyar kanggo macem-macem tujuan wis samesthine.