Review militèr
Lokomotif uap Perang Donya II

Lokomotif uap Perang Donya II

Bubar, dheweke wiwit ngomong babagan panggunaan lokomotif uap modern. Topik kasebut kontroversial, nanging menehi ide kanggo ngerteni para pamaca babagan sejarah panggunaan lokomotif uap ing perang ...
Kendaraan listrik kargo pisanan. Troli

Kendaraan listrik kargo pisanan. Troli

Dina iki kita nyekseni pendekatan sing ora bisa dihindari ing jaman transportasi listrik. Kendaraan listrik penumpang lan kargo minangka arah umum pangembangan industri otomotif. Ing wektu sing padha, transportasi listrik barang pisanan ...
Truk militèr ing geni lan banyu

Truk militèr ing geni lan banyu

Apa pejuang kita, yen perlu, bisa ngerti teknik mungsuh ing sawetara menit, nyolong lan digunakake? ...
Prajurit Universal: Kendaraan geni sing dilacak

Prajurit Universal: Kendaraan geni sing dilacak

Kemampuan salib-negara sing dhuwur lan perlindungan kru saka impact geni minangka kaluwihan utama mesin geni ulat khusus, asring dibuwang nganggo waja. Ing Uni Soviet lan Rusia, padha ...
Batalyon ngambang: ing tank ing Segara Baltik

Batalyon ngambang: ing tank ing Segara Baltik

Sekawan batalyon tank unik dibentuk ing Tentara Soviet, dilengkapi sarana kanggo ngatasi alangan banyu. Salah sawijining unit kasebut ing pungkasan taun 60an dipasang ing Estonia ...
Truk mlaku kanggo tentara Amerika

Truk mlaku kanggo tentara Amerika

Era Perang Dingin lan kemajuan ilmiah lan teknologi kadhangkala ngasilake produk sing apik tenan. Salah sijine yaiku truk mlaku-mlaku, sing mesthine bisa nambah mobilitas Amerika ...
Traktor lapis baja Ivel - bantuan medis nganggo armor

Traktor lapis baja Ivel - bantuan medis nganggo armor

Penyediaan pertolongan pertama medis sing pas wektune ing medan perang, utamane ing perlindungan waja, nambah kemungkinan prajurit sing tatu bisa urip lan nyuda tingkat keruwetan cedera ...
Tank lan kobong uga: crita lair saka Big Wing

Tank lan kobong uga: crita lair saka Big Wing

Kanggo layanan pemadam kebakaran, ora ana sing luwih angel tinimbang mateni sumur gas lan minyak sing murub. Ing kasus sing paling ekstrem, sampeyan kudu nggunakake peralatan unik kaya tank geni Hungaria kanthi ...
Mobil lapis baja VPK-59095S "VPK-Ural"

Mobil lapis baja VPK-59095S "VPK-Ural"

Panggunaan komponen siap-siap banget nyederhanakake lan nyuda biaya desain apa wae. Iku pendekatan iki digunakake ing pangembangan mobil wojo VPK-59095S "VPK-Ural".
Mulbury Pier - Senjata Rahasia D-Day

Mulbury Pier - Senjata Rahasia D-Day

Pantai D-Day ora duwe pelabuhan alam. Mulane, insinyur Sekutu mbangun pelabuhan buatan Mulbury lan ditarik menyang Selat Inggris kanggo nggampangake pasokan, kanthi cepet mbongkar kargo ...
UAZ-80 taun: requiem kanggo Ulyanovsk Automobile School

UAZ-80 taun: requiem kanggo Ulyanovsk Automobile School

Rusia mboko sithik ilang kompetensi ing produksi peralatan otomotif modern. Salah sawijining conto sing paling jelas yaiku Pabrik Otomotif Ulyanovsk, sing ngrayakake ulang taun kaping 80 taun iki ...
Pangarep-arep punah - lapisan tambang I-52

Pangarep-arep punah - lapisan tambang I-52

Artikel kasebut gegayutan karo lapisan tambang I-52, sing dikembangake kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Karakteristik taktik lan teknis utama lapisan tambang, jinis tambang sing digunakake, uga bedane antarane ...
Amfibi Su-Ki - analog Jepang saka DUKW-353

Amfibi Su-Ki - analog Jepang saka DUKW-353

Ora ana kendaraan amfibi ing Tentara Kekaisaran Jepang (IJA) nyebabake komando pasukan darat ing pertengahan 1943 kanggo ngetokake tugas teknis kanggo nggawe telung kendaraan khusus ...
Jembatan serangan tentara Inggris

Jembatan serangan tentara Inggris

Babagan pangembangan jembatan serbu abot utawa jembatan tank tentara Inggris ing jaman Perang Dunia I nganti saiki ...
Loro trek lan enem wheels: mesin earthmoving saka Galich

Loro trek lan enem wheels: mesin earthmoving saka Galich

"Tentara-2021" ora mudhun ing sejarah minangka novel anyar ing industri militer domestik. Nanging, ing seri pameran siji bisa nemokake pembangunan saestu unik, sanajan ora tanpa kontroversial ...