Review militèr
LMV IVECO, Macan, Wolf lan kabeh, kabeh, kabeh ...

LMV IVECO, Macan, Wolf lan kabeh, kabeh, kabeh ...

Ing sawetara minggu kepungkur, ana kabar ing Internet babagan kemungkinan tuku kendaraan lapis baja dening Kementerian Pertahanan RF saka luar negeri. Akeh kontroversi, diskusi, argumentasi sing ndhukung lan nglawan. Topi akeh...
Pengikut Kegress

Pengikut Kegress

Kendaraan loro-roda lan multi-poros konvensional, kanthi kabeh perbaikan desain, isih diklasifikasikake minangka "off-road". Ing ceruk "kendaraan lintas negara" utawa ...
Taksi kargo militer

Taksi kargo militer

Pentinge kendaraan kanggo nyuplai lan ngangkut pasukan dituduhake dening pengalaman Perang Dunia I. Iki conto sing kalebu ing antologi: wis ing awal September 1914, pasukan Jerman nyedhaki Paris; gelut...
Antarane Jeep lan Buggy

Antarane Jeep lan Buggy

Mesin mekanik muncul ing tentara ing wektu sing suwe, lan tugas paling tuwa sing ditanggulangi kanthi bantuan yaiku nyedhiyakake pasukan. Traktor uap ngirim kargo menyang pasukan Inggris nalika Perang Krimea. saka...
Saka cart uap kanggo mobil wojo

Saka cart uap kanggo mobil wojo

Pasukan mobil Rusia ngrayakake satus taun leluhur mobil - gerbong uap pisanan digawe ing taun 1769 kanthi dhawuh saka departemen militer Prancis, Kapten Nicolas Joseph Cugno. Tentara ing ...