Review militèr
Kanthi lan tanpa hood: kambuh industri mobil Rusia

Kanthi lan tanpa hood: kambuh industri mobil Rusia

Tanggal 9 September, Letnan Kolonel Alexei Schneider tilar donya ing Republik Arab Suriah. Piranti bledosan improvised mateni ing setir ngarep KamAZ. Tata letak mobil saka Nizhny Tagil menyang...
Frost-tahan: peralatan kanggo Far North

Frost-tahan: peralatan kanggo Far North

Pangembangan sumber daya Arktik nyepetake saben taun, lan kompetisi ing kene serius. Kauntungan utama yaiku kanggo negara-negara sing wis bisa nyengkuyung ambisi kanthi transportasi teknologi tinggi ...
Antisipasi lan kuciwo: kendaraan roda ing Tentara-2021

Antisipasi lan kuciwo: kendaraan roda ing Tentara-2021

Kendaraan tempur lan ora rodha kanthi tradisional manggoni papan penting ing forum tentara taunan ing wilayah Moskow. Sayange, tren ing taun-taun pungkasan yaiku stagnasi bertahap saka sektor iki ing ...
Kauntungan lan prospek sistem pertambangan "Pertanian"

Kauntungan lan prospek sistem pertambangan "Pertanian"

Sistem pertambangan sing janjeni "Pertanian" lagi diuji, lan uga dituduhake ing parade lan pameran. Ing mangsa ngarep, peralatan kasebut bakal bisa mlebu ing pasukan lan nggedhekake kemampuan ...
Sanitary transportasi wojo mobil BA-22

Sanitary transportasi wojo mobil BA-22

Ing taun 1938, mobil lapis baja ambulans BA-22 diuji. Ora diadopsi, nanging dikonfirmasi kudu nggawe transportasi medis khusus ....
Master Ural: hoist pneumatik multi-tujuan "Burlak"

Master Ural: hoist pneumatik multi-tujuan "Burlak"

Panjaluk tansah nggawe pasokan. Pangembangan intensif saka expanses Arktik, sing diwiwiti ing Rusia sawetara taun kepungkur, ngrangsang munculna macem-macem kendaraan off-road sing ekstrem. Salah siji saka...
Ing indeks 469: UAZ saka sketsa kanggo model baja

Ing indeks 469: UAZ saka sketsa kanggo model baja

UAZ-469 ing katon biasanipun muncul ing 1964. Nanging, urip conveyor mobil wiwit mung pitung taun mengko. Mobil kasebut wis nyiapake seri kasebut kanggo wektu sing suwe lan isih diproduksi ing ...
Proyek kendaraan amfibi saka pabrik KRIZO

Proyek kendaraan amfibi saka pabrik KRIZO

Pabrik Gatchina "KRIZO" miwiti pangembangan kendaraan amfibi sing bisa digunakake ing angkatan bersenjata. Sampel iki bakal nggabungake kesederhanaan desain lan dhuwur ...
Sanitary wojo mobil "Lens" lan prospek sawijining

Sanitary wojo mobil "Lens" lan prospek sawijining

Tentara Rusia nganyari armada kendaraan lapis baja sanitasi. Produksi massal lan pangiriman mobil lapis baja Lens wiwit saiki, lan ing mangsa ngarep, kendaraan anyar kelas iki bisa uga katon ...
truk Arktik KamAZ-6355 ing Kawa testing lan produksi

truk Arktik KamAZ-6355 ing Kawa testing lan produksi

Ing mangsa panas bakal miwiti tes Arktik saka truk KamAZ-6355 janjeni. Ing mangsa ngarep, peralatan kasebut bakal njupuk bagean penting saka logistik ing Far North lan nyumbang kanggo pangembangan wilayah kasebut.
UAZ-469: legenda ora lair

UAZ-469: legenda ora lair

Taun sabanjuré UAZ-469 bakal ngrayakake ulang taun seket urip conveyor. Desain sing luar biasa ulet wis meh ora diganti ing setengah abad lan pungkasane ilang hak diarani mobil penumpang ...