Review militèr
LeTourneau TC-497: lipan kiamat

LeTourneau TC-497: lipan kiamat

Dasawarsa pasca perang minangka wektu emas kanggo industri otomotif global. Kendaraan dikembangake lan dibangun, narik imajinasi para kontemporer lan keturunan. Amerika...
Mobil lapis baja ultra-kompak kanggo Mi-8

Mobil lapis baja ultra-kompak kanggo Mi-8

Ing Rusia, mobil lapis baja Lasok 4P dikembangake kanthi basis inisiatif. Saliyane jeneng sing ora biasa, mesin kasebut menarik amarga bisa diangkut ing helikopter Mi-8 ...
peralatan khusus wheeled: waja kanggo Mustangs

peralatan khusus wheeled: waja kanggo Mustangs

Kasunyatan modern meksa saben SUV tentara sing ngurmati awake dhewe entuk versi khusus lapis baja. Kabeh-wheel drive Mustangs saka Naberezhnye Chelny padha ora istiméwa ...
Truk SuperKAMAZ: waja lan 730 tenaga kuda

Truk SuperKAMAZ: waja lan 730 tenaga kuda

Tentara KamAZ kulawarga urip badai lan acara, kang manggoni panggonan khusus saka versi wojo lan nemen truk. Platform 4310 kaget banget ...
Sepeda motor militer bali ing mode

Sepeda motor militer bali ing mode

Keuntungan militèr nyata saka motor yaiku Perang Donya II, lan banjur kapentingan ing kendaraan roda loro lan roda telu ilang, nanging ing abad kaping XNUMX, motor maneh narik kawigaten ...
KAMAZ-4310: kanggo jaman "Mustangs"

KAMAZ-4310: kanggo jaman "Mustangs"

Sajarah paling anyar saka truk Soviet legendaris disambungake karo ambruk negara lan metu saka tanduran menyang kasunyatan saka ekonomi pasar. Lan mesin perang setir papat wis dadi salah sawijining aset paling penting ing donya ...
Kapal tanker Thompson Brothers P505 (Inggris Raya)

Kapal tanker Thompson Brothers P505 (Inggris Raya)

Penerbangan butuh bahan bakar, lan bahan bakar butuh kendaraan khusus. Solusi sing menarik kanggo masalah iki ing Angkatan Udara Inggris yaiku tanker lapangan udara Thompson Brothers P505 ....
KAMAZ 6x6. Pahlawan pungkasan industri mobil Soviet

KAMAZ 6x6. Pahlawan pungkasan industri mobil Soviet

KamAZ-80, sing muncul ing awal 4310-an, nyetel nada kanggo pangembangan truk militer domestik nganti pirang-pirang dekade. Platform mesin, dikembangake maneh ing ZIL, dadi basis kanggo ...
Taktis becak. Sajarah lair saka KamAZ-4310

Taktis becak. Sajarah lair saka KamAZ-4310

Truk tentara legendaris KamAZ-4310, sing dadi leluhur saka kabeh kulawarga kendaraan kabeh terrain, digawe ing USSR kanthi harfiah ing saindenging jagad. Kanggo miwiti produksi, sampeyan kudu narik malah ...
Mobil militer rakyat Volkswagen Kubelwagen

Mobil militer rakyat Volkswagen Kubelwagen

Salah sawijining mobil paling misuwur ing Perang Donya II yaiku Volkswagen Kubelwagen Jerman. Konvertibel militèr sing entheng iki dijupuk ing pirang-pirang foto lan gulungan berita....
ZIL-135: legenda ora lair

ZIL-135: legenda ora lair

Versatile lan eksotis. Iki minangka julukan sing pantes kanggo operator roket papat poros saka Moskow, sing uga kerja part-time minangka platform kanggo MLRS. Sadurunge njupuk tampilan sing akrab, ZIL-135 ...
Instalasi demining UR-15 "Meteor" tekan tes

Instalasi demining UR-15 "Meteor" tekan tes

Pasukan teknik nguji model peralatan anyar - instalasi demining UR-15 sing janjeni. Prototipe lagi dites minangka bagéan saka latihan Kavkaz-2020...
Janji sasis khusus SKKSH-586

Janji sasis khusus SKKSH-586

Salah sawijining novelty utama "Tentara-2020" yaiku sasis roda awak khusus SKKSH-586. Produk iki dimaksudake kanggo pambangunan macem-macem kendaraan tempur lan bisa uga duwe masa depan sing apik ...
Proteksi kanggo "Ladoga"

Proteksi kanggo "Ladoga"

Kendaraan Ladoga sing dilindhungi banget bisa digunakake ing kahanan radiasi, kontaminasi kimia utawa biologi. Kesempatan kasebut dipikolehi amarga sawetara teknis ...
Plastik ZIL-135B lan prau ing gembong

Plastik ZIL-135B lan prau ing gembong

Kendaraan roda ngambang tansah dadi prioritas sekolah desain nasional. Tanduran Likhachev ana ing puncak tren kasebut ing sawijining wektu ...