Review militèr
UAZ-3972. Gerbong sing ilang

UAZ-3972. Gerbong sing ilang

Kanggo sewidak loro taun legendaris "Roti" manggon ing baris Déwan saka Ulyanovsk Automobile Plant. Pangarep-arep kanggo katon penerus sumunar telung puluh taun kepungkur kanthi tekane program Wagon eksperimen ...
ZIL-135: refinements engineering saka Dr Grachev

ZIL-135: refinements engineering saka Dr Grachev

Operator rudal ZIL-135, gagasan Biro Desain Khusus, wis dadi salah sawijining kendaraan serial sing paling digoleki saka guru teknologi off-road nyata - Vitaly Andreevich Grachev ...
Ban tanpa udara: penasaran sing janjeni

Ban tanpa udara: penasaran sing janjeni

Roda mobil prasaja lan efektif, nanging dheweke terus-terusan nyoba nambah. Cara radikal kanggo modernisasi unit iki yaiku sing diarani. ban kenceng...
Ambulans Perang Patriotik Agung: khusus lan kerajinan

Ambulans Perang Patriotik Agung: khusus lan kerajinan

Sajrone Perang Patriotik Agung, layanan medis Tentara Merah duwe armada kendaraan gedhe, ing ngendi ambulans manggoni papan khusus. Kendaraan khusus kanggo transportasi wong sing tatu lan ...
Paraga utama: phaeton upacara domestik

Paraga utama: phaeton upacara domestik

Wis pirang-pirang dekade saiki, luwih saka siji parade militer ing Red Square ora ana limosin sing mbukak. Ing wayah wengi tanggal 9 Mei, ayo ngelingi mobil-mobil utama ing Dina Kamenangan ...
Traktor uap lan panggunaan pisanan ing tentara

Traktor uap lan panggunaan pisanan ing tentara

Mesin uap diciptakake ing abad kaping XNUMX dening fisikawan Walanda Danny Papen. Prodhuk iki ditingkatake ing abad kaping XNUMX, ing wektu sing padha muncul gerobak uap saka insinyur Prancis Cugno. Kanthi wektu ...
Mobil ing Lend-Lease. Wuku lan Wuku

Mobil ing Lend-Lease. Wuku lan Wuku

Ing babagan jumlah lan bagean, akeh kiriman Lend-Lease yaiku mobil, biasane truk. Pangiriman kasebut mbantu Tentara Abang lan ekonomi nasional ...
Traktor strategis. MAZ-537: saka Minsk nganti Kurgan

Traktor strategis. MAZ-537: saka Minsk nganti Kurgan

Ing taun 1964, Minsk Automobile Plant nransfer dokumentasi kanggo perakitan pahlawan papat poros menyang Kurgan. Nanging iki didhisiki taun-taun angel nguwasani produksi ing tanah Belarusia...
Pangembangan daya: MAZ-535 entuk kekuwatan

Pangembangan daya: MAZ-535 entuk kekuwatan

Pabrik Otomotif Minsk dadi papan kanggo sawetara jalur produksi alat berat Uni Soviet. Ing mangsa ngarep, produksi akeh model ditransfer menyang pabrik pihak katelu. Awas iki...
Berliet T100: "Hurricane" ing basa Prancis

Berliet T100: "Hurricane" ing basa Prancis

Ing Prancis, ana perusahaan Berliet, kang truk ing kompetisi serius ora mung karo Renault, nanging karo raksasa otomotif donya. Mesin apik kanggo perusahaan lan Prancis ...
MAZ-535: anak abot saka Perang Dingin

MAZ-535: anak abot saka Perang Dingin

Antarane macem-macem industri mobil militer Soviet, kendaraan Minsk diwenehi papan khusus. Katrangan babagan teknik kasebut ora lengkap tanpa prangko kaya "ora ana tandhingane ing donya." Lair pisanan ing galaksi ...
Kungs, "insinyur" lan uji coba truk: portofolio sugih "Ural"

Kungs, "insinyur" lan uji coba truk: portofolio sugih "Ural"

Mobil saka kulawarga Ural, Originally dirancang minangka kendaraan mati-dalan militèr khas ing tradhisi paling apik ing sekolah engineering Russian, diaktifake metu ing dikarepake nang endi wae. Jumlah mod lan ...
"Ural-4320": bedhil lan waja

"Ural-4320": bedhil lan waja

Saindhenging sajarah sawijining tentara "Ural" iku salah siji saka simbol saka peralatan militèr saka Soviet, lan mengko angkatan bersenjata Rusia. Pertempuran wis dadi salah sawijining insentif sing kuat kanggo luwih ...