Review militèr
Red Book "Urals": project "Land"

Red Book "Urals": project "Land"

Penampilan buritan tradisional saka mesin kulawarga Ural bisa ditemokake ing pungkasan taun 70-an, nalika insinyur saka Miass nggarap proyek Susha sing rahasia. Nanging, proyek kasebut dadi korban ...
"Ural-4320": path angel saka dieselization

"Ural-4320": path angel saka dieselization

Panginstalan mesin diesel-kacepetan dhuwur diputer peran paling penting ing gesang truk tentara saka kulawarga Ural. Kanthi pirang-pirang cara, mula mobil-mobil bonnet sing misuwur diprodhuksi nganti ...
Pertempuran KrAZ-214 lan eksperimen cabover pisanan

Pertempuran KrAZ-214 lan eksperimen cabover pisanan

Truk KrAZ pisanan kabeh-wheel drive njabat ing tentara kanggo dangu: pungkasan padha mundur saka layanan ing 1998. Truk abot wis mbuktekake awake dhewe ing tentara, dadi basis kanggo ...
Motor tempur paling ora biasa ing sajarah

Motor tempur paling ora biasa ing sajarah

Wis ing awal abad kaping XNUMX, upaya pisanan digawe kanggo nggawe motor tempur sing bakal dadi iri para pahlawan ing film aksi Hollywood ...
Master Miass: pungkasan dinasti karburator "Urals"

Master Miass: pungkasan dinasti karburator "Urals"

Ing sajarah apik banget saka truk militèr asli saka kulawarga Ural-375, ana akeh conto adaptasi mobil kanggo kabutuhan sipil, uga kanggo kahanan nemen. Konsep kendaraan bensin kabeh medan ...
"Urals" saka seri 300th: ngambang lan limang poros

"Urals" saka seri 300th: ngambang lan limang poros

Mobil Ural generasi bensin pisanan, kang bisa diarani seri 300th, liwat wektu wis entuk akeh variasi. Kanggo kenalan lengkap karo seri, iku mung tengen kanggo nulis buku kapisah ...
"Ural-375": becik saka kreta perang

"Ural-375": becik saka kreta perang

kulawarga misuwur saka truk "Ural". Salah siji saka sawetara ing industri, kang Originally lair kanggo kabutuhan saka Departemen Pertahanan USSR. Sing mbarep yaiku bensin "Ural-375", sing nyerep kabeh sing paling apik ...
ZIL-157: jaman kamakmuran lan stagnasi

ZIL-157: jaman kamakmuran lan stagnasi

Wis ing taun pisanan produksi ZIL-157 nampa Grand Prix saka World Exhibition ing Brussels, kang mbuktekaken relevansi kanggo wektu saka solusi desain sing dipilih dening engineers. Nanging, sawise 34 taun ...
Kendaraan entheng kulawarga Sarmat

Kendaraan entheng kulawarga Sarmat

Ing mangsa foreseeable, pasukan khusus bisa nampa model anyar saka peralatan - kendaraan khusus cahya "Sarmat". Saiki mobil anyar saka kulawarga iki ngalami tes sing dibutuhake ...
Product "Jaguar": UAZ, kang sinau kanggo nglangi

Product "Jaguar": UAZ, kang sinau kanggo nglangi

Antarane macem-macem kucing, mung jaguar sing bisa diarani predator akuatik. Temenan, kasunyatan iki sing dadi penting kanggo jeneng proyek rahasia Soviet kanggo pangembangan amfibi adhedhasar ...
Project "River": pertempuran amfibi saka Tolyatti

Project "River": pertempuran amfibi saka Tolyatti

Ing wiwitan taun 70-an, Kamentrian Pertahanan USSR mbutuhake kendaraan unggas banyu kelas ringan sing diproduksi massal kanggo staf komando tentara. Tugas pembangunan sing ditampa ...
ZIL-131. Pahlawan pungkasan saka tanduran Likhachev

ZIL-131. Pahlawan pungkasan saka tanduran Likhachev

Truk tentara all-wheel drive, sing nglacak silsilah saka biro desain pabrik Moskow sing dijenengi sawise Likhachev, wis dadi pangkalan sing paling digoleki kanggo angkatan bersenjata kanggo nampung macem-macem ...
Bonnet ZIL-131: sajarah lan nelusuri becik

Bonnet ZIL-131: sajarah lan nelusuri becik

"Universal fighter": iki carane sampeyan bisa nelpon tentara kabeh-wheel drive telung poros ZIL-131. Kanthi kapasitas muatan 3,5 ton lan kemampuan lintas negara sing luar biasa, truk kasebut ngrampungake macem-macem tentara ...
ZIL-131: workhorse saka Tentara Soviet

ZIL-131: workhorse saka Tentara Soviet

Kendaraan 131 saka tanduran Likhachev, ing syarat-syarat totalitas sawijining, dadi salah siji saka truk paling apik saka Angkatan Bersenjata USSR lan ora rodok olo ing efficiency kanggo analog manca paling apik. Akeh cara wis dadi ...
"Sadko" lan penerus liyane saka "Shishiga"

"Sadko" lan penerus liyane saka "Shishiga"

Ing pungkasan taun 90-an, GAZ-66 legendaris dibusak saka baris Déwan sawise 35 taun produksi. Ing tentara, Nanging, padha ora kantun mobil kanggo dangu: ing taun 1996, truk bonneted Sadko sijine menyang layanan ...
GAZ-66: R&D "Balletchik" lan diesel

GAZ-66: R&D "Balletchik" lan diesel

Transfer "Shishiga" kanggo bahan bakar diesel dadi salah siji saka tugas utama program modernisasi mesin ing 80s. Swara wektu, ana mobil anyar, GAZ-3301. Nanging, ambruk Uni Soviet ...
GAZ-66: perang lan nyobi

GAZ-66: perang lan nyobi

"Shishiga" minangka mobil unik amarga akeh alasan. Kalebu amarga akeh modifikasi digawe ing platform kasebut ...