Review militèr
Peningkatan ekonomi jembatan ponton ing Eropa

Peningkatan ekonomi jembatan ponton ing Eropa

Industri Kulon bakal miwiti ngrancang sistem jembatan generasi anyar. Bakal katon ing sepuluh taun, nanging saiki, akeh perusahaan sing sibuk nganyarke sistem sing wis ana ...
Sistem penambangan jarak jauh M138 Flipper (USA)

Sistem penambangan jarak jauh M138 Flipper (USA)

Sistem pertambangan remot M128 GEMMS kanthi efektif ngrampungake masalah kasebut, nanging gedhe banget lan ora gampang digunakake. Ing babagan iki, ing taun 1991, Angkatan Darat AS diadopsi ...
"Shishiga": legenda nomer 66

"Shishiga": legenda nomer 66

GAZ-66 rightly bisa dianggep salah siji saka simbol saka Tentara Soviet - kanggo meh patang puluh taun iku mung truk cahya saka pasukan lemah. Ing wektu sing padha, "Shishiga" minangka ...
Arquus Scarabee - mobil lapis baja hibrida

Arquus Scarabee - mobil lapis baja hibrida

Produsèn saka mobil waja anyar kanggo tentara Prancis - Arquus. Iki merek anyar saka perusahaan karo sajarah dawa saka Renault Trucks Defense. Jeneng perusahaan wis diganti ...
Kaluwihan lan cacat saka minelayers "Kleshch-G"

Kaluwihan lan cacat saka minelayers "Kleshch-G"

Ora suwe, demonstrasi pertama lapisan tambang universal, digawe minangka bagean saka Kleshch-G R&D, ditindakake. Prospek nyata teknik iki isih durung dingerteni, nanging sampeyan bisa nimbang lan nemokake ...
Pekerja pasir lan salju. Mesin Uler

Pekerja pasir lan salju. Mesin Uler

Ana wong sing mung mikir babagan carane nyelehake pesawat, kapal lan kapal selam ing trek, utawa malah "tempelake" ing papan liya, kadhangkala ing papan sing paling apik tenan ...
Sistem penambangan jarak jauh M131 MOPMS (USA)

Sistem penambangan jarak jauh M131 MOPMS (USA)

Kanggo nggunakake ranjau darat saka kulawarga FASCAM, sawetara sistem pertambangan wis dikembangake ing Amerika Serikat. Salah sijine yaiku produk M131 MOPMS, digawe ing wangun wadhah portabel sing kompak kanthi ...
Motor listrik "Izh-Pulsar"

Motor listrik "Izh-Pulsar"

Ing versi entheng sipil saka motor listrik Izhevsk "Izh-Pulsar". Versi iki dirancang kanggo nggunakake ing kutha. Motor kasebut entuk sistem rem sing efektif lan ...
Kulawarga lapisan tambang universal "Kleshch-G"

Kulawarga lapisan tambang universal "Kleshch-G"

Ing mangsa ngarep, minelayers universal anyar saka kulawarga Kleshch-G bisa mlebu layanan karo unit teknik Rusia. Teknik iki pisanan ditampilake sawetara dina kepungkur ing pameran ...
Truk saka kulawarga YAG-7. Pra-perang pungkasan

Truk saka kulawarga YAG-7. Pra-perang pungkasan

Ing pungkasan thirties, Yaroslavl Automobile Plant wiwit ngembangaken generasi anyar saka truk. Conto nyata pungkasan saka jinis iki, dibangun sadurunge wiwitan perang, yaiku limang ton ...
Sistem penambangan jarak jauh M128 GEMSS (USA)

Sistem penambangan jarak jauh M128 GEMSS (USA)

Instalasi alangan mbledhos tambang bisa ditindakake kanthi cara sing beda-beda lan nggunakake macem-macem peralatan teknik. Cara asli nyetel tambang digunakake dening sistem Amerika ...
Truk YAG-6. Pungkasan saka sawijining jinis

Truk YAG-6. Pungkasan saka sawijining jinis

Pabrik Otomotif Yaroslavl ora mandheg nyambut gawe kanggo nambah truk. Asil modernisasi jero ana mobil YAG-6. Mobil kasebut sukses tekan seri kasebut lan diprodhuksi nganti ...