Review militèr
R.C.P. Komplek Demining tentara Jerman

R.C.P. Komplek Demining tentara Jerman

Artikel iki fokus ing sistem kliring rute RCP Jerman sing diadopsi dening Bundeswehr lan digunakake dening unit teknik ing Afghanistan...
Truk YAG-12. Wolung ton ing rolas rodha

Truk YAG-12. Wolung ton ing rolas rodha

Ing awal thirties, Yaroslavl Automobile Plant dadi pimpinan industri truk Soviet. Rauh kasunyatan iki nampa konfirmasi anyar ing wangun mesin unik YAG-12 karo pinunjul malah ...
F-10 dhuwur-mbledhos Soviet

F-10 dhuwur-mbledhos Soviet

November 1941. Jeblugan ing Dzerzhinsky Street ing Kharkov minangka salah sawijining detonasi bahan peledak radio sing kuat, sing sadurunge dipasang dening unit sapper Soviet. Kasunyatan manawa tambang bakal nunggu dheweke ing Kharkov ...
Truk YAG-10. Triaxial Soviet pisanan

Truk YAG-10. Triaxial Soviet pisanan

Saka mburi twenties printah Tentara Abang nuntut pangembangan truk heavy-tugas telung poros. Pabrik Otomotif Yaroslavl minangka sing pertama ngrampungake masalah kasebut. Dheweke nggawe mesin YAG-10 ...
Tatra OT-810: disguised "Ganomage"

Tatra OT-810: disguised "Ganomage"

Desainer Ceko ing pungkasan taun 1950-an ngembangake operator personel lapis baja, kanthi sepisanan dadi jelas kendaraan sing menehi inspirasi. Kita ngomong babagan operator personel lapis baja Tatra OT-810 ...
Truk Ya-5 lan modifikasi

Truk Ya-5 lan modifikasi

Ing taun 1928, Yaroslavl State Automobile Plant nguwasani produksi truk Ya-4. Nanging, produksi peralatan kuwi gumantung ing komponen manca. Ing taun 1929, aku kudu nggarap maneh ...
Unit Demining Roket Python (Inggris)

Unit Demining Roket Python (Inggris)

Wiwit taun seket abad pungkasan, Insinyur Inggris wis nggunakake peluncur roket mine-clearing Giant Viper. Ing jaman kepungkur, sistem kasebut wis menehi cara kanggo produk Python ...
Uler ngambang conveyor-traktor GT-T

Uler ngambang conveyor-traktor GT-T

Traktor transporter ulat, uga dikenal minangka "Produk 21", digawe ing USSR ing pungkasan taun 1950-an. Nggawe mesin universal kanthi kemampuan lintas negara sing apik lan kemampuan kanggo nglangi nggawa Uni Soviet ...
Truk Ya-4. Pisanan ing kulawarga anyar

Truk Ya-4. Pisanan ing kulawarga anyar

Ing taun 1926, Yaroslavl State Automobile Plant miwiti produksi serial truk Ya-3. Mesin kasebut duwe sawetara kekurangan, mula modernisasi diwiwiti. Potensi desain sing ana ...
Mobil Aurus. Secara teknis

Mobil Aurus. Secara teknis

Wis pirang-pirang taun saiki, wis ana diskusi aktif babagan proyek domestik platform otomotif EMP / Cortege. Kendaraan Aurus paling anyar minangka kapentingan khusus saka sudut pandang teknis ...