Konstruksi kapal patroli pr. 22160

Konstruksi kapal patroli pr. 22160

Konstruksi kapal patroli, Project 22160, terus diterusake. Ing mangsa ngarep, lambung liyane saka jinis iki bakal diluncurake lan, sawise nindakake kegiatan sing isih ana, bakal kalebu ing kekuatan tempur Angkatan Laut ....
Bakat macem-macem. Jenis kapal sapu ranjau Jerman "1935"

Bakat macem-macem. Jenis kapal sapu ranjau Jerman "1935"

Saka dina pisanan nganti pungkasan Perang Donya II, penyapu ranjau paling anyar saka jinis 1935 minangka unsur penting saka armada Jerman. Iki digunakake ora mung kanggo deteksi lan ngrusak tambang, instalasi lan ...
Carane nembus kapal

Carane nembus kapal

The Fritz pierced pitu dek kaya sheets saka foil. A wayahe mengko, ngisor iki kalah metu - lan bom dikubur dhewe ing kolom banyu. Ing kana, sekringe tangi - 320 kilogram amunisi goyangake cruiser lan metu ...
Prospek kanggo cruiser TK-208 "Dmitry Donskoy"

Prospek kanggo cruiser TK-208 "Dmitry Donskoy"

Dadi dikenal yen SSBN abot "Dmitry Donskoy" ditarik saka layanan tempur Angkatan Laut lan bakal dibuwang. Rencana kasebut bisa ditebak wis dikritik, lan diusulake golek kapal liyane kanggo kapal sing pantes ...
"Stinkboats" lan Thomas Cochrane

"Stinkboats" lan Thomas Cochrane

Akeh peneliti nglacak asal-usul senjata kimia nganti jaman kuna, biasane nyebutake pengepungan Plataea ing Sejarah Perang Peloponnesia Thucydides. Kita bakal ngomong karo sampeyan babagan Perang Krimea, lan babagan ...
Sajarah fregat USS Stark

Sajarah fregat USS Stark

Ing taun 1987, nalika ing Teluk Persia, kapal fregat USS Stark nampa rong rudal ing kapal.
cangkang paling apik Tsushima

cangkang paling apik Tsushima

Proyektil dhuwur-mbledhos 12 inci Angkatan Laut Rusia, model 1894: nggawe, nggunakake pertempuran lan evaluasi ...
Royal Navy. Kesenjangan generasi

Royal Navy. Kesenjangan generasi

Ing artikel dening Richard Thomas, saliyane kanggo kasunyatan sing kondhang babagan Royal Navy, pikirane seditious anyar wis voiced ...
Saka galleon nganti frigat Dunkirk

Saka galleon nganti frigat Dunkirk

Kepiye carane para pelopor fregat nyata katon? Yen sajarah fregat Inggris dikenal lan dicritakake kaping pirang-pirang, mula munculé fregat pisanan ing corsair Dunkirk mung putih kanggo maca kita ...