Review militèr
Submersible tanpa awak Inggris kanggo Ukraina

Submersible tanpa awak Inggris kanggo Ukraina

Inggris bakal nransfer sawetara submersibles unmanned unmanned kanggo Ukraina. Kanthi bantuan peralatan kasebut, armada Ukrainia bakal bisa nggoleki tambang laut lan, bisa uga, ngrampungake masalah liyane.
Jepang ngrancang mbangun kapal pertahanan rudal raksasa

Jepang ngrancang mbangun kapal pertahanan rudal raksasa

Kamentrian Pertahanan Jepang wis nyedhiyakake rincian liyane babagan rencana mbangun rong kapal ibukutha minangka bagean saka program pertahanan rudal sing luwih jembar. Kapal kudu ngganti rencana instalasi ...
Konsep cruiser rudal kapal selam strategis "Arktur"

Konsep cruiser rudal kapal selam strategis "Arktur"

Ing forum Tentara-2022, konsep SSBN sing janjeni sing diarani Arctur pisanan ditampilake. Iki dirancang kanggo masa depan sing adoh lan mulane adhedhasar ide sing paling wani lan menarik....
kapal selam nuklir "Krasnoyarsk" dadi kanggo test

kapal selam nuklir "Krasnoyarsk" dadi kanggo test

Kapal selam nuklir liyane proyek 885M "Ash-M" dadi tes. Ing sawetara sasi sabanjuré, kapal selam cruiser "Krasnoyarsk" bakal konfirmasi karakteristik desain lan taun iki bisa dadi bagéan saka ...
Gagal konsep lawas saka armada Rusia

Gagal konsep lawas saka armada Rusia

Armada kasebut kudu siap tempur, lan kanggo mesthekake kesiapan tempur iki, sing paling penting ing wektu tentrem komando kasebut kanthi rutin ngevaluasi owah-owahan ing kahanan geopolitik, teknis ...
Pengalaman dhewe lan utangan. Kapal induk Fujian

Pengalaman dhewe lan utangan. Kapal induk Fujian

China wis ngluncurake kapal induk kaping telune. Sawise rampung konstruksi ngambang lan lulus tes kapal, "Fujian" bakal ngisi kekuatan tempur Angkatan Laut PLA lan kanthi signifikan nambah sakabèhé ...
Kapal mobilisasi kanggo Angkatan Laut miturut sanksi

Kapal mobilisasi kanggo Angkatan Laut miturut sanksi

Sanksi bakal mungkasi produksi kapal kapal Project 22350, korvet Project 20380 lan 20385, BDK, kapal patroli Project 22160 lan liya-liyane. Apa sing kudu ditindakake? Mung ana siji pilihan...
Apa kita butuh operator helikopter?

Apa kita butuh operator helikopter?

Kebutuhan kanggo nggawe operator helikopter ditemtokake dening tugas sing diadhepi angkatan bersenjata negara ing umum lan khusus angkatan laut. Mesthi, tugas nglawan kapal selam ...