Review militèr
Sistem pertahanan udara Barat lawas kanggo Ukraina

Sistem pertahanan udara Barat lawas kanggo Ukraina

Negara-negara NATO duwe sawetara sistem pertahanan udara sing digawe nalika Perang Dingin. Pamrentah negara-negara Kulon mutusake kanggo mbuwang kompleks kasebut, dilebokake ing Ukraina ...
Warhead nuklir ing pertahanan udara domestik lan pertahanan rudal

Warhead nuklir ing pertahanan udara domestik lan pertahanan rudal

Kanggo ngatasi tugas utamane rumit, pertahanan udara lan sistem pertahanan rudal bisa nggunakake rudal kanthi hulu ledak nuklir. Ing jaman biyen, tentara kita bersenjata karo sawetara sistem kasebut, lan sing anyar bisa uga katon ....
UAV domestik anyar saka Concern VKO "Almaz-Antey"

UAV domestik anyar saka Concern VKO "Almaz-Antey"

Keprigelan VKO "Almaz-Antey" wis dikembangake lan digawa menyang produksi pilot UAV multi-tujuan anyar. Ing mangsa ngarep, direncanakake kanggo ngrampungake pembangunan lan nggawe produksi lengkap peralatan kasebut ....
Ukraina nampa SAM Stormer HVM

Ukraina nampa SAM Stormer HVM

Sistem rudal anti-pesawat Stormer HVM muncul ing Ukraina. Inggris janji bakal nransfer peralatan kasebut ing wulan April, nanging batch pisanan dikirim menyang panampa bubar ....
Sistem pertahanan udara lan rudal Romania

Sistem pertahanan udara lan rudal Romania

Sistem pertahanan udara Romania ana ing tataran reorganisasi lan modernisasi, lan mulane ora bisa menehi perlawanan sing pantes marang mungsuh, sing nduweni sarana serangan udara modern ...