Review militèr
Senjata nuklir taktis Rusia

Senjata nuklir taktis Rusia

Miturut macem-macem prakiraan, Rusia duwe stockpile senjata nuklir taktis paling gedhe ing donya. Warheads kasebut kompatibel karo operator sing beda-beda lan bisa digunakake kanggo ngrampungake masalah khusus.
Peralatan kamuflase ing Operasi Khusus

Peralatan kamuflase ing Operasi Khusus

Minangka bagéan saka Operasi Khusus saiki, macem-macem cara nyamar digunakake akeh. Cara sing kondhang lan teknologi anyar bisa ndhelikake peralatan, gaman lan macem-macem cara saka mungsuh....
Kaluwihan saka peralatan "Warrior"

Kaluwihan saka peralatan "Warrior"

Kanggo sawetara taun operasi peralatan tempur wong militèr Ratnik wis ditampilake kabeh kaluwihan. Kabeh kuwalitas positif saka pesawat iki saiki digunakake dening pejuang ing mecahaken nyata ...