Review militèr
Loro rudal ing pungkasan taun. Kemajuan proyek Zirkon lan Sarmat

Loro rudal ing pungkasan taun. Kemajuan proyek Zirkon lan Sarmat

Ing pungkasan taun iki, angkatan bersenjata Rusia bakal nampa lan nyebarake jinis sistem rudal anyar. Produk sing ditampa "Zircon" lan "Sarmat" bakal mbantu nambah kemampuan tempur Angkatan Laut lan Pasukan Rudal Strategis....
ICBM "Sarmat": wiwitan pisanan lan mangsa gedhe

ICBM "Sarmat": wiwitan pisanan lan mangsa gedhe

Bukak test pisanan saka ICBM RS-28 anyar "Sarmat" njupuk Panggonan. Ing mangsa ngarep, tes anyar bakal ditindakake, sawise sistem rudal bakal dilebokake ing layanan lan njupuk tugas tempur.
Rocket "Sarmat": rencana, aktivitas lan telat

Rocket "Sarmat": rencana, aktivitas lan telat

Taun 2022 penting banget kanggo proyek ICBM canggih Sarmat. Taun iki, direncanakake kanggo nganakake tes sing isih ana, uga ngrampungake persiapan infrastruktur lan nindakake tugas ...
Proyek "Kedr". Kanggo nunggu sistem rudal sing janjeni

Proyek "Kedr". Kanggo nunggu sistem rudal sing janjeni

Kanggo Pasukan Rudal Strategis, ICBM Kedr sing janjeni bakal digawe. Pangembangan produk iki bakal diwiwiti ing mangsa ngarep lan rampung ing pungkasan dekade. Nanging, wis ana laporan babagan pisanan ...
Korea Utara nyoba sepur rudal dhewe

Korea Utara nyoba sepur rudal dhewe

Korea Utara wis nggawe sistem rudal sepur tempur dhewe. Produk iki isih diuji, nanging pangarep-arep sing dhuwur wis diselehake ing konteks pertahanan lan pencegahan ....
Janji PGRK kanggo Pasukan Rudal Strategis DPRK

Janji PGRK kanggo Pasukan Rudal Strategis DPRK

Korea Lor wis ngembangake sistem rudal berbasis darat seluler kelas strategis anyar. Rudal balistik antarbenua bisa dadi ancaman khusus kanggo mungsuh potensial ...
Israèl Iskander. OTRK LORA

Israèl Iskander. OTRK LORA

Israel siap saingan karo Rusia ing pasar OTRK. Dikembangake dening Israel Aircraft Industries (IAI), sistem rudal operasional-taktis LORA diarani pesaing kanggo Rusia ...
Unified "Yars" lan kelayakan "Barguzin"

Unified "Yars" lan kelayakan "Barguzin"

Pangembangan BZHRK anyar kanggo Pasukan Rudal Strategis wis ditundha, nanging topik iki isih narik kawigaten. Ing sawetara minggu kepungkur, ana babak diskusi anyar babagan kemungkinan mbangun sepur roket ...
DF-41. Pisahake gandum saka chaff

DF-41. Pisahake gandum saka chaff

ICBM DF-41. Babagan crita babagan mahakarya mobile Cina sing paling abot, sing ngluwihi "Yars" Rusia versi seluler lan malah tambang "Sarmat". Ayo coba pendekatan sistem iki ...
"Minuteman" utawa "Poplar": sing menang? panemune Alhurra

"Minuteman" utawa "Poplar": sing menang? panemune Alhurra

Tambah akeh, ana pratelan babagan wiwitan Perang Dingin sing anyar, lan ing latar mburi iki, ana minat tambah ing pasukan nuklir strategis saka negara-negara utama. Pandangan sing menarik babagan masalah iki dituduhake dening basa Arab Amerika ...