Review militèr
AS nambah konstelasi satelit inspektur GSSAP

AS nambah konstelasi satelit inspektur GSSAP

Angkatan Angkasa AS wis ngluncurake rong pesawat ruang angkasa GSSAP anyar menyang orbit. Iki penting banget kanggo konstelasi orbit Amerika, nanging fungsi lan tugase diklasifikasikake, sing ...
Tahap ndhuwur 14С48 "Perseus": dhasar kanggo masa depan

Tahap ndhuwur 14С48 "Perseus": dhasar kanggo masa depan

Ing dina liyane, ana peluncuran kendaraan abot Angara-A5 liyane. Iki minangka sing pisanan nggunakake tahapan ndhuwur 14S48 Perseus. Ing mangsa ngarep, produk iki kudu njupuk Panggonan ing kita ...
Fitur teknis AMS "Luna-25"

Fitur teknis AMS "Luna-25"

Persiapan kanggo ngluncurake stasiun antarplanet otomatis Luna-25. Proyèk iki penting banget kanggo ilmu Rusia, lan saliyane iku, kapentingan teknis gedhe....
Bukak Eve: Lucy Interplanetary Station

Bukak Eve: Lucy Interplanetary Station

Tanggal 16 Oktober, misi antarplanet anyar NASA, sing diarani Lucy, diwiwiti. Bakal tahan paling ora 12 taun, lan ing wektu iki stasiun otomatis kanthi jeneng sing padha kudu sinau sawetara asteroid ing ...
Program lunar China lan tujuane

Program lunar China lan tujuane

China nerusake program lunar lan nggawe rencana anyar. Ing jangka menengah lan dawa, diusulake kanggo nindakake riset anyar, lan banjur miwiti pambangunan riset jangka panjang ...
Angkatan Angkasa AS: Ancaman lan Masalah Pertahanan

Angkatan Angkasa AS: Ancaman lan Masalah Pertahanan

Angkatan Angkasa AS dirancang kanggo nanggapi ancaman sing muncul lan nyiapake tantangan ing mangsa ngarep. Pakaryan ing arah iki ditindakake, nanging nganti saiki, utamane teoritis lan mengaruhi ...
Teknologi roket Burya: dhasar kanggo masa depan

Teknologi roket Burya: dhasar kanggo masa depan

Ing taun 1957-60. tes penerbangan rudal jelajah antarbenua Burya. Produk iki mesthine nuduhake kinerja penerbangan paling dhuwur, sing kudu dikembangake lan ...
Saka jero banyu menyang angkasa

Saka jero banyu menyang angkasa

SSBN sing tuwa minangka port angkasa cadangan seluler kanggo angkatan bersenjata Federasi Rusia ...
Kisah Nyata Pen Space

Kisah Nyata Pen Space

Ing jaman Soviet, ana anekdot populer babagan carane NASA ngentekake mayuta-yuta dolar kanggo nyipta pulpen sing bisa nulis ing angkasa nalika Rusia nggunakake potlot. Aneh, iki ...