Layanan khusus Georgia nglawan terorisme Ukraina

Layanan khusus Georgia nglawan terorisme Ukraina

Layanan Keamanan Negara Georgia mungkasi upaya kanggo nylundupkake piranti bledosan menyang wilayah Rusia lan nyegah serangan teroris. Kabeh kahanan crita iki durung diumumake, nanging ...
Pasukan Khusus AS. Komando Operasi Khusus

Pasukan Khusus AS. Komando Operasi Khusus

AS duwe pasukan operasi khusus paling gedhe ing donya. Iki ditrapake kanggo personel sing dilatih lan macem-macem unit ing komposisi. Kepemimpinan umum kabeh pasukan khusus Amerika ...
Riyaya pramuka lan ora mung

Riyaya pramuka lan ora mung

Ing tanggal 5 November, Rusia mengeti Day Scout. Kaping pisanan, liburan iki dirayakake mung dening karyawan GRU (GU) Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia. Nanging saiki kabeh perwira intelijen Angkatan Bersenjata RF lan karyawan wis ditambahake menyang perwira intelijen GRU ...
Maneh pasukan khusus Rusia sing elek iki!

Maneh pasukan khusus Rusia sing elek iki!

Ing pers Barat, topik pasukan khusus Rusia sing elek maneh diangkat, bisa ngrampungake ora mung taktik, nanging uga tugas strategis. Napa sepisan maneh media medeni warga karo Rusia sing elek ...
MTR PLA. Apa fitur saka pasukan khusus Cina

MTR PLA. Apa fitur saka pasukan khusus Cina

Topik unit khusus ing donya, spesifik latihan lan kemungkinan nggunakake, tansah excites nonton. Sawise katon tiba-tiba unit kasebut ing Crimea, laporan ...
CIA lan intelijen militer - aliansi paksa

CIA lan intelijen militer - aliansi paksa

Sawise njupuk jabatan Presiden Amerika Serikat ing taun 1976, wakil Partai Demokrat, Jimmy Carter, nominasi kanggo jabatan direktur CIA "wong saka timnya" T. Sorensen, sing ...
Ndelok terbalik

Ndelok terbalik

Ing tengah abad kaping XNUMX, akuisisi informasi teknis kanthi cara ilegal diarani spionase komersial, sing umum digunakake dening perusahaan saingan sing beroperasi ing sektor swasta ...
Inggris sijine spionase ing basis profesional

Inggris sijine spionase ing basis profesional

Intelijen Inggris wis nggawe, mesthi, kontribusi sing paling penting kanggo popularisasi lan kamulyan saka kerajinan spionase, lan babagan jumlah "legenda" spionase, meh ora ana sing bisa mbandhingake. Iku nalika taun pisanan ...
Aku arep menyang pramuka ...

Aku arep menyang pramuka ...

Gagasan kanggo ngandhani yen intelijen ora keren teka nalika sinau ing Akademi Diplomatik Kementerian Luar Negeri Rusia. Salajengipun salah satunggaling mahasiswa Fakultas Ekonomi nyuwun pirsa babagan cara ...