Review militèr
Komplek robot RS1A3 Minirex lan cara pangembangane

Komplek robot RS1A3 Minirex lan cara pangembangane

Lobaev Arms ngrancang nerusake pangembangan kompleks robot tempur RS1A3 Minirex. Asil karya kasebut bakal dadi platform sing digerakake dhewe kanthi instrumen optik lan ...
ANPA "Surrogate-V". Versi anyar saka konsep janji

ANPA "Surrogate-V". Versi anyar saka konsep janji

Biro Desain Tengah MT "Rubin" nampilake pangembangan anyar - kendaraan ing jero banyu sing ora ana pedunung "Surrogat-V". Iki digawe adhedhasar proyek sing wis ana lan dibedakake karo macem-macem tugas sing kudu ditanggulangi....
Sistem rudal hipersonik DF-17 lan potensial

Sistem rudal hipersonik DF-17 lan potensial

Sawetara taun kepungkur, PLA mlebu layanan karo sistem rudal hipersonik DF-17. Amarga peralatan tempur khusus, duweni potensi dhuwur lan bisa ngrampungake misi tempur sing paling rumit....
Senjata Radiologis: Bom Kotor lan Teori Murni

Senjata Radiologis: Bom Kotor lan Teori Murni

Gagasan senjata radiologis diusulake ing tengah abad pungkasan, nanging ora entuk akeh pangembangan. Panaliten nuduhake manawa amunisi sing nggawe kontaminasi radioaktif sing stabil ing wilayah kasebut ...
Ing jinis senjata nuklir

Ing jinis senjata nuklir

Sawetara jinis senjata dikenal sing nggunakake reaksi bosok utawa fusi inti atom. Sawetara wong wis mbuktekake potensial liwat riset lan tes, wis nggawe produksi lan ...
Cakrawala senjata anyar: kompleks laser "Zadira"

Cakrawala senjata anyar: kompleks laser "Zadira"

Pangembangan laser pertempuran domestik anyar wis rampung. Produk kanthi kode "Zadira" nduduhake kemampuane ing papan latihan lan wis digunakake ing operasi militer nyata.
Perlindhungan tambahan kanggo operasi nyata: KSSZ "Cape"

Perlindhungan tambahan kanggo operasi nyata: KSSZ "Cape"

Tentara Rusia nggunakake ing Operasi Khusus ora mung model modern saka peralatan, nanging uga sarana tambahan anyar. Dadi, ing dina liyane tank utama kanthi sakumpulan sarana kanggo nyuda visibilitas mlebu ing pigura ....
Hipersonik Airborne: Tes Anyar miturut Program DARPA HAWC

Hipersonik Airborne: Tes Anyar miturut Program DARPA HAWC

Ing Amerika Serikat, tes penerbangan rudal hipersonik HAWC eksperimen saka Lockheed Martin wis lulus. Nganti saiki, kita mung ngomong babagan nuduhake teknologi anyar, nanging pangembangan bisa uga diwiwiti ing mangsa ngarep ...
RTK "Marker" dadi ZSU

RTK "Marker" dadi ZSU

Komplek robot eksperimen Marker terus berkembang lan entuk kesempatan anyar. Bubar, dheweke wis nuduhake potensi ing bidang pertahanan udara ing zona cedhak ....