Fitur pendanaan bantuan militer AS menyang Ukraina

Fitur pendanaan bantuan militer AS menyang Ukraina

Amerika Serikat wis nyedhiyakake puluhan milyar dolar kanggo mbantu rezim Kyiv lan nggawe rencana anyar kaya iki. Ing wektu sing padha, dudu Ukraina sing entuk manfaat utama saka pitulung kasebut ....
Ing panelusuran MediaWiki: Rheinmetall pabrik ing Ukraina

Ing panelusuran MediaWiki: Rheinmetall pabrik ing Ukraina

Keprigelan Rheinmetall rencana ngluncurake rong fasilitas produksi anyar ing Ukraina. Taun kepungkur kita sarujuk kanggo mbangun pabrik kanggo produksi kendaraan lapis baja, lan saiki bakal miwiti produksi ...
kumpulan anyar saka peralatan kanggo tentara Rusia

kumpulan anyar saka peralatan kanggo tentara Rusia

Industri Rusia terus mbangun kendaraan lapis baja ringan kanggo angkatan bersenjata. Bubar, tentara nampa batch sabanjure kendaraan tempur infanteri BMP-3 lan operator personel lapis baja BTR-MDM....
Sistem pertahanan udara FrankenSAM bakal dirakit ing Ukraina

Sistem pertahanan udara FrankenSAM bakal dirakit ing Ukraina

Amerika Serikat wis ngembangake sawetara sistem pertahanan udara khusus kanggo rezim Kyiv kanthi jeneng umum FrankenSAM. Majelis sawetara produk kasebut direncanakake bakal dikirim langsung ing Ukraina paling awal ...
Bantuan militèr Walanda kanggo Kyiv

Bantuan militèr Walanda kanggo Kyiv

Salah sijine panyedhiya bantuan militer sing paling aktif kanggo Ukraina yaiku Walanda. Sanajan kemampuan winates, dheweke bisa nyedhiyakake produk sing paling dibutuhake dening rezim Kyiv....
Masa depan tanpa awak sing bahagia

Masa depan tanpa awak sing bahagia

Rusia nyoba nggunakake kasempatan sing wis tiba kanggo nambah keuntungan teknologi - ing taun 2030, bagean gedhe saka industri kudu tekan tingkat sing beda-beda. Panggonan sing paling penting ing crita iki ...