Review militèr
Ukraina minangka situs uji coba senjata manca

Ukraina minangka situs uji coba senjata manca

Rezim Kyiv kanthi terang-terangan ngajak negara manca nggunakake Ukraina minangka papan uji coba senjata. Lan mitra kanthi sukarela nggunakake kesempatan iki ....
Pangiriman rahasia senjata menyang Ukraina, dikenal lan bisa

Pangiriman rahasia senjata menyang Ukraina, dikenal lan bisa

Amerika Serikat lan sekutu-sekutune ngirim macem-macem senjata lan peralatan menyang Ukraina lan ajeg ngumumake kiriman anyar. Saiki wis dikenal manawa sawetara pitulung kasebut bisa teka ing mburi layar lan tanpa ...
Tambang barang antik saka armada Rusia

Tambang barang antik saka armada Rusia

"Kahanan umum" ing lapangan tambang, ing ngendi kita ora adoh saka (utawa ing tingkat) nalika jaman Soviet, dina iki bisa lan kudu ditondoi dening tembung "sampah" lan "antik" ...
Sapa Rusia adol senjata?

Sapa Rusia adol senjata?

Rusia terus nyekel posisi nomer loro ing donya ing perdagangan senjata. Kanggo sapa lan apa sing didol industri pertahanan Rusia? Sapa Rusia sing adol senjata?
Impor senjata lan degradasi industri militer Ukrainia

Impor senjata lan degradasi industri militer Ukrainia

Industri militer Ukrainia ora bisa nyukupi kabeh kabutuhan tentarane dhewe, mula ngremehake lan ilang kompetensi. Peran penting ing proses kasebut dimainake kanthi ngimpor senjata lan ...
Senjata anyar kanggo Belarus lan keuntungan kanggo Rusia

Senjata anyar kanggo Belarus lan keuntungan kanggo Rusia

Ing taun-taun sing bakal teka, tentara Belarus bakal nampa batch anyar senjata lan peralatan buatan Rusia. Dhaptar produk kanggo pangiriman mbesuk wis disepakati. Total biaya produk bakal tekan 1 milyar ...
Novel utama "Army-2021"

Novel utama "Army-2021"

Forum militèr-technical "Tentara" wis dadi platform tradisional kanggo demonstrasi pisanan saka model paling anyar saka peralatan lan senjata. Taun iki, ing Tentara-2021, kanggo pisanan, luwih saka seket ...