Review militèr
James Paris Lee - wong ahead saka wektu

James Paris Lee - wong ahead saka wektu

Ing taun 1875, James Paris Lee paten penemuan utama uripe - majalah kothak sing bisa dicopot kanggo bedhil. Lan ing taun 1878 dheweke ngembangake senapan revolusioner kanthi iki ...
Carane njaluk ijin senjata, lisensi

Carane njaluk ijin senjata, lisensi

Sapa wae sing mutusake tuku bedhil lan / utawa pistol traumatik kudu ngerti apa senjata sing bisa dituku lan kepiye entuk kabeh ijin sing dibutuhake ...
Senapan mesin Lewis: "ular derik Belgia"

Senapan mesin Lewis: "ular derik Belgia"

Senapan mesin, sing bakal dibahas dina iki, dirancang dening Kolonel Tentara Amerika Isaac Newton Lewis ing taun 1911, nalika dheweke nggunakake perkembangan Samuel McLean. Nanging antarane jenderal ...
Machine gun "Chauchat" - Gagal perang

Machine gun "Chauchat" - Gagal perang

Ing taun 1903, pamaréntah Prancis, wis nggawe manawa salah siji cara utawa liyane, nanging tentara negara wis ndarbeni senapan mesin cocok kaliber bedhil, mikir bab carane, saliyane ...
Sistem rudal anti-tank Iran Dehlaviyeh

Sistem rudal anti-tank Iran Dehlaviyeh

Iran wis ngembangake lan ngasilake sistem rudal anti-tank Dehlaviyeh. Dipercaya manawa iku salinan utawa versi revisi saka ATGM Rusia "Kornet" ing versi ekspor....
"Saint-Etienne": senapan mesin ala banget

"Saint-Etienne": senapan mesin ala banget

Kedaden yen perwira Austria, Baron Adolf Odkolek von Augezd) dadi kasengsem ing desain senjata lan ing taun 1889 nampa hak istimewa pisanan kanggo senapan mesin mimpin dening automation saka bubuk ...
Senjata ing prinsip "loro ing siji"

Senjata ing prinsip "loro ing siji"

Mesthine, akeh tukang besi ing jaman kepungkur pengin nggawe sing ora biasa, khusus. Bisa uga ana pelanggan asli - "wong sing pengin aneh," nanging senjata bisa uga aneh. Lan sing paling gampang ...
Senjata Rampung Ibu-Mutiara

Senjata Rampung Ibu-Mutiara

Senjata api sing dipotong ibu-mutiara - bedhil lan pistol, lan pistol karo gagang sing dipotong ibu-mutiara durung ilang nganti saiki. Inggih, babagan carane iku - gegaman karo ...
ATGM "Kornet" ing Operasi Khusus

ATGM "Kornet" ing Operasi Khusus

Sajrone Operasi Khusus saiki, sistem rudal anti-tank Kornet akeh digunakake. Senjata iki kasil nggayuh macem-macem target ing kabeh rentang operasi....
Revolver Dieudonné Levo

Revolver Dieudonné Levo

Ing macem-macem macem-macem revolver sing diprodhuksi sawise munculé Colt-Peterson, rong arah cukup jelas katon: produksi salinan model populer, kayata ...
Mateni saka soko ayu. gading-rampung senjata

Mateni saka soko ayu. gading-rampung senjata

Piye wae, kita wis ngomong babagan carane waja ksatria lan senjata dihias, nliti kanthi rinci kabeh teknologi sing digunakake. Nanging saiki wektu wis ilang. Turnamen Knightly wis dilebokake, lan ing antarane ...
Firepower ing tangan. Apa dadi senapan mesin modern

Firepower ing tangan. Apa dadi senapan mesin modern

Bundeswehr ngadopsi senapan mesin MG5, sing kudu ngganti MG3 veteran sing diajeni. Minangka gegaman sing apik ing prinsip, MG5 ora duwe kualitas sing dikarepake utamane saka ...
Rafael Mendoza senapan mesin cahya

Rafael Mendoza senapan mesin cahya

Sawisé Perang Donya I, insinyur Rafael Mendoza lan perusahaan Productos Mendoza wiwit nggarap bedhil mesin ringan nasional ing taun 1928, lan terus nganti taun 1933. LAN...
Saka revolver lempitan kanggo bedhil submachine lempitan

Saka revolver lempitan kanggo bedhil submachine lempitan

Ing wiwitan, ora ana kabutuhan khusus kanggo senjata sing dibongkar. Pancen: kenapa mbongkar pistol sampeyan menyang cuirassier, yen bisa digawa kanthi gampang ing sabuk utawa ing holster ing sadel, ...