Review militèr

Pitakonan lan Jawaban

Pitakonan lan jawaban kita babagan karya situs bakal diterbitake ing kene. Yen sampeyan duwe pitakon - deleng ing ngisor iki. Yen ora ana pitakonan lan jawaban - nulis admin, ing XNUMX jam pitakonan sampeyan lan jawaban kita bakal katon ing kaca iki.

 

Sandi akun

 

 

Kepiye carane ngganti login sampeyan? 

Kabinet baris - Profilku - sunting profil - Jeneng sampeyan: - Sunting

Dheweke ngirim layang ngancam marang aku

Terusake surat iki menyang admin, dheweke bakal tumindak marang sing ngirim. Kanggo nindakake iki, klik "Reply" lan lebokake jeneng (julukan) saka admin menyang "Kanggo": Vadim Smirnov utawa Fantastic.

Carane ngganti gendera

Akun pribadi, Profil, Sunting profil.

 

Pitakonan rating

 

Napa ratingku mudhun dadi "-18" sawise aku nulis mung telung komentar?

Rating gumantung saka aktivitas pengunjung situs liyane. Ing kasus iki, sampeyan entuk minus kanggo komentar kasebut. Kekuwatan minus utawa plus gumantung marang rating sing sijine.

Administrasi situs ora mengaruhi rating pangguna. Ora ngganti - ora nambah utawa nyuda. Rating 100% gumantung saka voting pangguna.

 

Kepiye pengaruh rating?

Kanggo ngunggahake utawa ngedhunake rating pangguna, klik ing julukane, lan jendhela pangguna lan rating bakal katon ing sisih tengen gambar ing komentar. Sampeyan bisa ngganti rating pangguna kanthi milih komentare.

 

Artikel sampeyan ing situs

 

Kepiye carane nambah artikel sampeyan?

Situs kasebut nduweni kesempatan, saliyane komentar, kanggo nyatakake pendapat sampeyan kanthi luwih akeh, nambah artikel (posting) ditulis dening sampeyan pribadi lan sadurunge ora dikirim ing sumber Internet liyane, "Akun Pribadi" - "Tambah artikel", sawise verifikasi, artikel sampeyan bakal menyang situs kasebut.

 

Kepiye cara nerbitake artikel?

  1. Ketik judhul
  2. Kategori: "Pendapatku" utawa "Crita prajurit" - pilih (klik)
  3. Ringkesan - gambar (Panel Kontrol - bapak kuning) - mesthine
  4. Yen artikel ana bab, lampirake judhul ing "[b][/b]"
  5. Spasi antarane paragraf
  6. Pengarang - Jeneng ngarep, jeneng mburi
  7. Sumber utama - alamat artikel ing Internet (yen dudu sampeyan)
  8. Klik "Tambah"

 

Apa proses review kanggo artikel?

Isi utama situs dianyari saben esuk - artikel sing dimoderasi dicenthang, ana sing tekan situs kasebut, ana sing menyang tong sampah (dibusak). Preferensi diwenehake marang artikel unik (ditulis dening pengunjung situs dhewe), lan ora disalin saka sumber Internet liyane. Materi pengarang saka pengamat politik lan militer sing kondhang, uga wawancara, diidini saka sumber Internet liyane.

 

Apa artikelku ora ana ing situs kasebut, apa wis dibusak?

Ana sawetara alasan:

  1. Artikel kasebut ora cocog karo topik situs kasebut
  2. Akeh kesalahan gramatikal lan stilistika
  3. Artikel iki ora ditulis dening sampeyan, disalin saka situs liyane
  4. Keunikan artikel kasebut sithik banget - paragraf saka artikel liyane sing sadurunge diterbitake ing Internet dilebokake ing artikel kasebut. Ing kasus iki, sampeyan kudu nuduhake saka ngendi paragraf kasebut dijupuk (link, judhul artikel, penulis)

 

Bagéyan saka fungsi situs ora bisa digunakake

 

 

Kedadeyan manawa kaca kasebut salah ditampilake, tombol lan tautan ora bisa digunakake, gambar ora dilebokake ...

Alesan bisa uga ana ing browser sampeyan. Disaranake ndownload lan nginstal browser gratis Google Chrome. Kanthi browser iki - loading paling cepet saka kaca situs, yen sakperangan alesan skrip situs mandheg - sampeyan ora bakal sok dong mirsani iki, situs ora bakal alon ...

 

komentar

 

 

Kepiye cara mbatalake langganan nampa kabar babagan komentar anyar?

Supaya ora langganan nampa kabar babagan komentar anyar, sampeyan kudu pindhah menyang setelan profil (Akunku - Profilku), klik [ sunting profil ], centhang kothak "Batal langganan saka warta langganan" lan simpen setelan kasebut.

 

Napa sawetara tembung ing komentarku ilang?

Ana filter tembung ing komentar. Basa saru, tembung-tembung sing nyinggung kanthi otomatis dibusak utawa diganti nganggo sing luwih beradab. Kamus panyaring terus dianyari.

 

Yen komentare mungsuh iku jodo, ngenyek panganggo liya, nuwuhake rasa gething nasional... 

Klik "Laporkan pelanggaran aturan situs" ing komentar iki, laporake alesan kasebut, administrasi situs bakal tumindak.

 

Carane mbales komentar lan Quote mungsuh

Klik ing "Bales" ing komentar mungsuh. Kanggo ngutip bagean tartamtu saka teks ing komentar saka interlocutor utawa ing artikel - Sorot bagean iki lan klik "Kutipan", wacana bakal katon ing komentar sampeyan

 

Apa komentarku diterbitake ing gendéra negara liya yen aku dhewe manggon ing Rusia

Gendéra ditugasake kanthi otomatis miturut IP sing sampeyan lebokake ing situs kasebut. IP sampeyan sadurunge ditugasake menyang panyedhiya asing, lan database durung dianyari. Sajrone wektu, database bakal dianyari lan IP sing bener bakal ditampilake.

 

Carane ndeleng sing minks lan upvotes kanggo komentar

Tutul ing nomer rating komentar

Klik nomer kasebut, dhaptar pemilih bakal katon

 

Liyane

 

 

Kepiye carane nulis pribadi menyang mitra tutur

Kanggo nindakake iki, klik ing julukan, ing sisih tengen gambar ing komentar, jendhela Panganggo bakal katon - Kirim pesen