Carane Little Rus 'dadi Ukraina

Carane Little Rus 'dadi Ukraina

Wiwit taun 1991, sing nduweni Kyiv ngirim ora nindakake decommunization, nanging, ing nalisir, didegaké monumen kanggo pencipta Ukraina saiki - Lenin, Stalin lan Khrushchev ...
Tari Wabah

Tari Wabah

Kowe njoget nganti semaput kesel...
Wedding ing abad tengahan

Wedding ing abad tengahan

Kanggo umume periode abad pertengahan, umur sing sah kanggo nikah yaiku 12 kanggo bocah wadon lan 14 kanggo bocah lanang ...
Isabella I la Catolica: infanta dadi ratu

Isabella I la Catolica: infanta dadi ratu

Baline Infanta Isabella menyang pengadilan, perkawinan nglawan karsane raja, akses menyang tahta, perang karo Portugal, urip kulawarga lan nasib anak ...
Minyak ing Italia: panemuan sing ora suwe

Minyak ing Italia: panemuan sing ora suwe

Geologi minangka faktor sing kuat banget nanging disepelekake ing sajarah Perang Donya II. Yen cadangan minyak lan gas gedhe ditemokake ing Italia sadurunge perang, bisa uga ora ana aliansi karo Jerman ...
Houthi ing retrospect

Houthi ing retrospect

Mbok menawa kabeh wong wis krungu bab Houthis, malah kanca-kanca adoh saka politik; nanging gerakan apa iki, asal usul lan apa sing diperjuangake ora dingerteni kabeh ...
"Inti sing bakal mateni aku durung dibuwang!"

"Inti sing bakal mateni aku durung dibuwang!"

Perselisihan sekutu lan kekurangan kesatuan komando duweni pengaruh negatif marang tumindak operasi militer. Napoleon ngalahake korps Schwarzenberg ing Morman lan Montreux, nulak serangan pisanan ing Paris ...