Review militèr
Matur nuwun, tanah Kostroma

Matur nuwun, tanah Kostroma

Ing memori saka Pahlawan Uni Soviet Alexei Konstantinovich Golubkov. Saking buyutnya...
Pejuang tujuan khusus

Pejuang tujuan khusus

Dheweke njabat ing OMSBON bebarengan karo legenda - Kuznetsov lan Botyan, nanging kekancan karo grandees Spanyol ...
Parade Kamenangan 24 Juni 1945

Parade Kamenangan 24 Juni 1945

75 taun kepungkur, Parade Kamenangan ditindakake ing Lapangan Merah. Iki minangka kamenangan wong-wong sing menang ing Perang Patriotik Agung lan ing wektu sing padha minangka penghormatan kanggo ngeling-eling kabeh wong sing ora bisa ndeleng dina sing seneng iki ...
Mung foto ngarep sing wis disimpen

Mung foto ngarep sing wis disimpen

Aku, wong emigrant, ing arsip mung foto mbah kakungku, sing bisa daktuduhake marang anak-anakku. Ayo kirim foto arsip ing kene kanthi komentar ...
Kabeh kanggo ngarep! Kabeh kanggo menang!

Kabeh kanggo ngarep! Kabeh kanggo menang!

Wong Soviet ora mung menehi urip, kekuwatan lan wektu kerja kanggo nglawan kekuwatan Nazisme sing peteng, nanging uga nguatake kemampuan ekonomi negara kanthi tabungan ...
Apa fasisme kanggo wong sing menang?

Apa fasisme kanggo wong sing menang?

75 taun sawise Kamenangan Agung, pitakonan tetep: kenapa hydra fasis mundhak maneh lan maneh? Artikel kasebut nyritakake apa fasisme kanggo wong sing menang ...
Inget ga, sap? Kelingan mbak?

Inget ga, sap? Kelingan mbak?

Putrane nyritakake babagan pemuda garis ngarep sapper Vladimir Lepilin, adhine Antonina, babagan kanca-kanca lan nasib pasca perang ...
Karya Nikolai Gulimov

Karya Nikolai Gulimov

Nikolai Gulimov iki tatu serius kaping pirang-pirang, nanging terus kanggo nyedhiyani komunikasi radio uninterrupted, mimpin imbuhan saka geni tentara meriem Soviet. A bridgehead dijupuk ing bank tengen Danube. AT...
Aktivitas mburi Armada Lor kanggo njamin konvoi sekutu

Aktivitas mburi Armada Lor kanggo njamin konvoi sekutu

Rear Admiral N. P. Dubrovin, Wakil Komandan Armada Lor kanggo Logistik - Kepala Logistik Armada Lor, ninggalake kenangan babagan aktivitas armada mburi. Artikel khusus kanggo mengeti 75 taun Agung ...
Mripat sing nyusup jiwa

Mripat sing nyusup jiwa

Kanggo mengeti 75th saka Kamenangan Agung. Laporan babagan kunjungan menyang memorial Auschwitz-Birkenau ing Auschwitz ...