Review militèr
Vladimir Khazov. Pahlawan perang cedhak Olkhovatka

Vladimir Khazov. Pahlawan perang cedhak Olkhovatka

Ace tank Soviet Vladimir Petrovich Khazov dianugerahi gelar Pahlawan Uni Soviet kanggo pertempuran cedhak Olkhovatka nalika Juni 1942. Ing pertempuran kasebut, perusahaan tank Khazov kalah lan ngobong 31 tank ...
Apa wong tetep ing memori saka perang

Apa wong tetep ing memori saka perang

Apa peninggalan saka perang sing disimpen ing kulawargane warga Lipetsk? Apa sing ditindakake 75 taun kepungkur? Aksi "Relik ngarep"...
Pahlawan Uni Soviet ing 23. Vasily Botylev

Pahlawan Uni Soviet ing 23. Vasily Botylev

16 September 1943 Novorossiysk dibebasake saka Jerman. Kapten-lètnan enom Vasily Botylev, kamenangan iki nyebabake nyawa akeh kanca lan getihe dhewe ...
Vasily Botylev. Aku nelpon geni ing dhewe!

Vasily Botylev. Aku nelpon geni ing dhewe!

Serangan Novorossiysk minangka kamenangan kanggo epik tanah cilik Vasily Botylev. Ing wektu iki, Botylev dianggep dening Marinir minangka pewaris Mayor Kunikov ...
Vasily Botylev. Ing dalan kanggo legenda

Vasily Botylev. Ing dalan kanggo legenda

Vasily Botylev minangka legenda ing Novorossiysk pasca perang. Panglima, sing kaping pirang-pirang disebut geni ing awake, iku salah siji saka wong pisanan saka landing Malaya Zemlya ...
Maria Pedenko. Geni abang perang

Maria Pedenko. Geni abang perang

Ewonan jeneng agung sing mbela Malaya Zemlya sing murub saiki dilalekake. Kadhangkala, utamane ngina kanggo wong-wong sing, miturut sifate, mesthine ora bakal ana ing neraka iki. Salah sijine yaiku Maria Pedenko ...
"Boiler" 1941. Ana apa?

"Boiler" 1941. Ana apa?

sasi kapisan perang. Pasukan Soviet dikalahake, bola-bali tiba ing "cauldrons" sing diatur dening Jerman ...
abot patang puluh siji

abot patang puluh siji

Ing tanggal 22 Juni 1941, perang wiwit. Tembung-tembung saka adhine Vasily, sing njabat ing resimen tapel wates 92 NKVD, dadi cetha. Ing layang saka kakangku, sing teka seminggu sadurunge wiwitan ...
Loro cangkang Romania. Chisinau, 1941

Loro cangkang Romania. Chisinau, 1941

pecahan sethitik-dikenal saka awal perang ing Moldova. Pahlawan lan alarmists. Rong kasus kartrij Romania, sing dadi dorongan kanggo sinau ...
Iku ing Donbass. Gambar utama dening Maria Volkova

Iku ing Donbass. Gambar utama dening Maria Volkova

Mbah Marusya ora seneng kelingan perang. Saklawasé rong taun pendhudhukan kanthi asor, keluwen lan wedi mati utawa dikirim kerja ing Jerman ... Aku malah ora ngerti kepiye kedadeyane aku ...
Sajarah siji jeneng

Sajarah siji jeneng

Kanggo mengeti 75th saka kamenangan Nazi Jerman. Kasunyatan sing menarik babagan jeneng siji wanita ...
Nikolay Lebedev. Badai petir saka Divisi Panzer 1 Romania

Nikolay Lebedev. Badai petir saka Divisi Panzer 1 Romania

Nikolai Aleksandrovich Lebedev diwenehi gelar Pahlawan Uni Soviet kanggo sukses ing pertempuran sajrone Operasi Uranus. Tankman sing wani utamane mbedakake awake dhewe ing perang nglawan 1st Romania ...