Review militèr
Stepan Yankovich. Demoman sing ora wedi

Stepan Yankovich. Demoman sing ora wedi

Gambar pembales rakyat, amarga luwih saka patang puluh operasi militer, kalebu ngrusak rolas eselon, kekalahan garnisun Peskovsky lan Sporovsky ...
Matur nuwun kanggo lair!

Matur nuwun kanggo lair!

Darmabakti kanggo generasi sing bapake perang ing Perang Patriotik Agung ...
Luwih suwe ora bakal beku getih

Luwih suwe ora bakal beku getih

Veteran pungkasan Ing taun mengeti Kamenangan, Vera Ivanovna Vasilyeva bakal ngrayakake seratus taun ...