Review militèr
Mesin telusur Novorossiysk mbukak balai pameran

Mesin telusur Novorossiysk mbukak balai pameran

Penggemar pusat prospecting Novorossiysk, sawise rong taun kerja keras, mbukak ruang pameran. Pengunjung bisa ngisi maneh bedhil, nimbang granat ing tangane lan ngrungokake akeh crita babagan saben ...
Festival "Wings of Parma 2019"

Festival "Wings of Parma 2019"

Tanggal 6 Juni 2019, festival penerbangan Wings of Parma dianakake ing pangkalan udara Sokol ing Wilayah Perm. Punika laporan singkat saka acara kasebut ...
Benteng Er Rifaa

Benteng Er Rifaa

Salah sawijining pemandangan saka Kerajaan Bahrain: monumen arsitektur benteng abad XIX...
Benteng Arad

Benteng Arad

Salah sawijining pemandangan saka Kerajaan Bahrain: monumen arsitektur benteng abad XV...