Review militèr
Perang tank saka marinir Rusia kejiret ing video

Perang tank saka marinir Rusia kejiret ing video

Пока украинский танк поджидал цель, российская машина стремительным броском сблизилась с ним...
Sajarah nggawe Kalashnikov AK-12

Sajarah nggawe Kalashnikov AK-12

Perwakilan saka badhan Kalashnikov ngandhani carane AK-12 paling anyar digawe lan apa kaluwihan model iki saka para leluhure ...
"Prague Autumn" saka Uni Eropa

"Prague Autumn" saka Uni Eropa

Ana protes skala gedhe ing Prague, unit Bundeswehr dikirim menyang Berlin yen ana protes sing padha ...