Review militèr
Darmabakti kanggo wong-wong sing ninggalake mobilisasi

Darmabakti kanggo wong-wong sing ninggalake mobilisasi

В блогосфере появилось множество высказываний про трусость, слабость, очищение общества. Но все ли так однозначно?...
Carane West ndeleng mburi NWO

Carane West ndeleng mburi NWO

Saben uwong kasengsem ing pitakonan saka mburi SVO. Lan Ukrainians, lan Rusia, lan Eropah, lan Amerika. Amerika lan Eropa terus ngyakinake awake dhewe babagan kamenangane. Lan dheweke entuk saka Ukrainia ing endi wae ...
Ukraina diowahi dadi wilayah buffer

Ukraina diowahi dadi wilayah buffer

Pembagian wilayah Ukraina dadi pecahan sing kapisah dadi prospek sing luwih nyata. Rezim Kyiv ora bakal bisa ngasilake milyaran Kulon sing nandur modal ing negara kasebut, mula mbayar ...
Bayar, negara gedhe

Bayar, negara gedhe

Apa bisa negara kita sing ora miskin ora duwe dhuwit cukup kanggo apa sing kedadeyan saiki ing Donbass lan ora mung ...
Paus ing steppes Kazakhstan

Paus ing steppes Kazakhstan

Kunjungan Paus Romawi menyang Asia Tengah dadi salah sawijining sing paling sedhih kanggo Vatikan ing sejarah anyar ...
Yen sampeyan duwe jilbab

Yen sampeyan duwe jilbab

Perselisihan nasional dudu perkara anyar kanggo Rusia, nanging bali menyang jaman biyen, sadurunge Uni Soviet ...
Pasemon

Pasemon

Dilema ideologi ing tuladha paraga fiksi...
Apa sing bakal diganti ing NWO sawise mobilisasi parsial

Apa sing bakal diganti ing NWO sawise mobilisasi parsial

Mobilisasi parsial ... Apa mung upaya kanggo nambah jumlah personel utawa owah-owahan ing strategi nindakake operasi militer khusus? Kepiye wong sing teka ing unit lan subunit bakal mengaruhi ...
CBO: pitakonan lan jawaban

CBO: pitakonan lan jawaban

Aku ngeweruhi sing situs asring mundhakaken pitakonan padha bab CBO. Aku mutusake kanggo nyoba ngumpulake jawaban kanggo sing paling populer ...